Lichidare de stoc la dronele vândute de Lightinthebox; Modele pentru orice buzunar!

797 ori
<b>Lichidare de stoc la dronele vândute de Lightinthebox; Modele pentru orice buzunar!</b>Astăzi cei de la Lightinthebox organizează o campanie de tip lichidare stoc pentru dronele din portofoliu, produse accesibile ale căror prețuri pornesc de la numai 11 dolari. Veți găsi așadar aici drone pentru orice buzunar, dar și variante

Retailerul chinez Lightinthebox a început să organizeze multe campanii de tip Lichidare Stoc în ultima vreme, astăzi debutând o nouă ofertă de genul care se axează pe drone. Veți găsi în pagina dedicată aparate zburătoare cu prețuri ce pornesc de la numai 11 dolari pentru modelele accesibile create pentru amatori și care ajung până la 200 dolari pentru acele variante ce se remarcă prin capabilități deosebite în materie de captură video. Noi am ales 3 drone accesibile pe care le vedeți mai jos!

Dronă SYMA X15

SYMA X15

Prima dronă care ne-a atras atenția este și una dintre cele mai accesibile, model numit SYMA X15 care se livrează cu o baterie de 450 mAh ce promite o durată de zbor de 7 minute. Se controlează printr-o telecomandă wireless 2.4GHz oferită la pachet și dispune de un senzor giroscop pe 6 axe. Are o greutate de numai 40 grame și printre modurile de zbor se numără și cel la 360 grade. Prețul este de numai 13.79 dolari.

Dronă SYMA X20-S

SYMA X20

În cazul în care vreți o variantă și mai ieftină, atunci găsiți modelul SYMA X20-S la prețul de doar 11.50 dolari. Spre deosebire de versiunea mai sus care are o baterie generoasă ce permite zborul tim de 7 minute, aceasta se livrează cu o baterie de 180 mAh care vă lasă să zburați timp de 5 minute în schimb. Este și mai ușoară la 22 grame, are zbor la 360 grade, telecomandă și giroscop pe 6 axe. 

Dronă JJRC H32GH

JJRC H32GH

Ultimul model de pe lista noastră este drona JJRC H32GH care spre deosebire de variantele mult mai accesibile de mai sus, aduce și o cameră la pachet. Aceasta are un senzor de 2 megapixeli ce poate filma HD și realiza fotografii, oferind o baterie de 450 mAh cu autonomie de 8 minute de zbor. Cântărește 72 grame, are telecomandă pentru control și dispune și de lumini LED, respectiv funcție planare. Prețul este de 34.85 dolari pentru acest model, iar mai multe găsiți pe site-ul Lightinthebox.com aici!

Alte reduceri:

    Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×