MGCOOL Explorer 2 este o cameră video de acțiune ce filmează 4K; va fi lansată anul acesta pe piață!

829 ori
<b>MGCOOL Explorer 2 este o cameră video de acțiune ce filmează 4K; va fi lansată anul acesta pe piață!</b>Probabil ați auzit deja despre MGCOOL, un sub-brand al companiei Elephone ce se ocupă cu dezvoltarea de purtabile, electronice, echipamente audio, dar și alte dispozitive interesante. Pentru 2017, firma are în plan și lansarea unei camere video de acțiune

Spre sfârșitul anului trecut v-am prezentat aici la Mobilissimo și brățara smart MGCOOL Band 2, aceasta fiind subiectul unui concurs pe care l-am organizat la acea vreme. În cazul în care vă întrebați cum a rămas cu desemnarea câștigătorului, acesta va fi ales la o nouă dată pe care o vom comunica odată cu intrarea în posesie a premiului (produsul aflându-se în acest moment în depozitul celor de la Poșta Română).

Cât despre MGCOOL, cum vă informam și anterior, acesta este o firmă înființată anul trecut ce se ocupă cu dezvoltarea de purtabile, electronice, dar și alte dispozitive precum camere video de acțiune, echipamente audio și totodată încărcătoare rapide. Țelul companiei este acela de a oferi consumatorilor acces la tehnologia de ultimă oră la prețuri pentru orice buzunar.

Un asemenea device aflat în portofoliul MGCOOL este și camera video de acțiune Explorer 2 ce va fi lansată pe piață în cursul acestui an. Produsul de față va oferi suport pentru captură video H.265 la rezoluție 4K Ultra HD și 30 fps, dar și funcția geo-tagging de poziționare GPS ce ne va comunica locația precisă unde o fotografie sau un clip video a fost realizat.

Vom avea parte de un display tactil aici, dar și de posibilitatea de a controla camera video pe bază de comenzi vocale. MGCOOL Explorer 2 va fi o cameră foarte compactă și ne așteptăm să vedem numeroase variante de culoare disponibile. Deși nu avem detalii despre preț, fiți siguri că acest nou produs va fi caracterizat drept accesibil.

Pentru mai multe informații despre MGCOOL Explorer 2 puteți accesa site-ul oficial mgcool.cc, sau pagina de Facebook oficială pe care o găsiț aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×