UPDATE Câștigător: MGCOOL Band 2 este o brățară fitness ce costă doar 80 lei; o puteți câștiga chiar voi prin intermediul unui giveaway aici!

2.899 ori
<b>UPDATE Câștigător: MGCOOL Band 2 este o brățară fitness ce costă doar 80 lei; o puteți câștiga chiar voi prin intermediul unui giveaway aici!</b>E drept că nu am mai auzit până acum despre compania MGCOOL, dar cum pentru toate lucrurile există un început, iată că astăzi descoperim și cine este această firmă de origine chineză. Ei bine, aflați că avem de-a face aici cu un sub-brand al celor de la

MGCOOL este o companie tânără despre care cu siguranță n-ați avut ocazia să auziți până în acest moment, firmă despre care aveți totuși ocazia să aflați detalii chiar astăzi. În primul rând aflați că avem de-a face cu un sub-brand al celor de la Elephone proaspăt lansat pe piață și responsabil cu dezvoltarea de produse purtabile și electronice precum camere video de acțiune, încărcătoare, dar și produse din zona audio.

MGCool Band 2

Firma de față are și un slogan asociat care sună în felul următor 'Experience different World', un slogan care exemplifică dorința producătorului de a dezvolta cele mai interesante produse smart și servicii. Printre primele dispozitive aduse pe piață de către MGCOOL avem și brățara fitness Band 2 pe care o puteți vedea în imaginile incluse în acest articol, smartband pe care îl puteți câștiga prin intermediul unui giveaway

MGCool Band 2

Înainte de a afla detaliile aferente acestui concurs, haideți să vedem cum se prezintă brățara fitness MGCOOL Band 2 la capitolul design și funcționalitate. După cum bine vedeți, design-ul este unul destul de comun în această zonă a purtabilelor, fiind vorba despre un corp de tip dreptunghiular fabricat din policarbonat în continuarea căruia avem o curea din silicon foarte ușoară și bazată pe un sistem standard de închidere.

MGCool Band 2

Observăm aici prezența unui display OLED de 0.66 inch cu rezoluție de 64 x 48 pixeli și afișaj alb-negru, panou unde vom vedea data și ora, nivelul de încărcare al bateriei de 80 mAh și desigur informații despre activitatea fizică. Avem la dispoziție un chipset NRF51822 QFAC, conectivitate Bluetooth 4.0, un senzor accelerometru, senzor de puls și suport pentru conectarea la smartphone-uri ce rulează minim iOS 7 sau Android 4.4. 

MGCool Band 2

Printre funcțiile care ni se oferă aici avem monitorizarea numărului de pași, al caloriilor arse, a ritmului cardiac, dar și al calității somnului. Brățara fitness oferă și funcția de notificare pentru apelurile sau mesajele primite pe smartphone, funcția de alarmă, dar și control pentru player-ul audio, respectiv camera foto de pe telefon. Există și un feature prin care suntem anunțați când este momentul proprice să ne hidratăm, cât și o funcție anti-lost pentru smartphone.

MGCOOL Band 2

Un lucru pe care mai trebuie să îl știți despre brățara MGOOL Band 2 este că primim aici și certificare IPX7 pentru rezistență la apă, așa că nu trebuie să ne facem griji atunci când uităm brățara la încheietură în duș sau la piscină. Aflați că produsul de față costă doar 18.20 euro pe GeekBuying.com, adică în jur de 80 lei - preț cum nu se poate mai bun mai ales dacă ținem cont de prezența scanner-ului de puls.

Pentru a intra în extragerea ce va desemna câștigătorul unei astfel de brățări fitness tot ce aveți de făcut este să îndepliniți cele 4 puncte afișate mai jos. Ulterior, peste două săptămâni din acest moment, mai precis pe data de 22 ianuarie la ora 21 vom alege și fericitul câștigător.

  1. Share public acestui articol pe contul personal de Facebook 
  2. Like paginii de facebook MGCOOL
  3. Comentariu la acest articol cu răspunsul la întrebarea: De ce îți dorești o brățară fitness MGCOOL Band 2?
  4. Trimite cele 3 capturi de ecran doveditoare pașilor completați la adresa de email concurs@mobilissimo.ro, împreună cu numele tău și adresa ta, plus numarul de telefon, iar mailul trimis către noi să aibe subiectul: Concurs MGOOL Band 2

UPDATE: Fericitul câștigător al smartband-ului MGCOOL Band 2 este Stănescu Daniel Marius. Extragerea realizată prin intermediul serviciului random.org poate fi văzută mai sus, iar aici aveți lista participanților.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×