MGCOOL Explorer PRO este o nouă cameră video de acțiune; oferă un senzor Sony IMX179 și captură video 4K la 30fps

1.030 ori
<b>MGCOOL Explorer PRO este o nouă cameră video de acțiune; oferă un senzor Sony IMX179 și captură video 4K la 30fps</b>De astăzi în portofoliul MGCOOL poposește o nouă cameră video de acțiune, model numit Explorer PRO ce vine la un preț de 69.99 dolari. Primim aici un senzor foto Sony IMX179 cu suport pentru sistemul Back Side Illumination (BSI) care permite realizarea

Compania chineză MGCOOL pare a se fi axat în ultima perioadă pe lansarea de camere video de acțiune, un nou astfel de dispozitiv fiind anunțat oficial chiar astăzi. El se numește MGCOOL Explorer PRO și după cum denumirea sa ne dă de înțeles, avem de-a face cu o cameră video de acțiune superioară modelelor anterioare pe care MGCOOL le comercializează în acest moment pe piață.

MGCOOL Explorer PRO

Noul model este disponibil pe negru și argintiu, iar ca atracție principală avem integrarea lentilelor wide HD 6G Sharkeye la 170 grade și a tehnologiei Sharkeye prin care se oferă o captură mai puțin distorsionată atât a fotografiilor, cât și a clipurilor video. Se include și un senzor foto Sony IMX179 cu suport pentru sistemul Back Side Illumination (BSI) care permite realizarea de fotografii excelente chiar și în condiții low-light.

MGCOOL Explorer PRO

De asemenea, comparativ cu celelalte camere video de acțiune din gama MGCOOL, aceasta de față se remarcă și printr-un consum redus de energie. Mai aflați că avem aici un display de 2 inch, un procesor Allwinner V3 cu suport pentru captură H.264 și cu un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB.

MGCOOL Explorer PRO

Putem filma la rezoluție 4K (3840x2160 pixeli) și 30fps, la rezoluție 2.7K la 30fps, dar și în format Full HD la 60fps. MGCOOL Explorer PRO include o baterie de 1050 mAh ce promite până la 100 minute de captură video 4K, conectivitate Wi-Fi și certificare pentru rezistență la apa de până la 30 metri adâncime. O puteți comanda acum chiar de pe site-ul oficial, sau afla mai multe de pe Facebook MGCOOL!

În zilele următoare camera va fi oferită la precomandă și prin intermediul retailerilor chinezi precum GearBest, EverBuying și alții. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×