MGCOOL lansează două noi camere video de acțiune ce filmează 4K; acestea sunt Explorer și Explorer 1S

623 ori
<b>MGCOOL lansează două noi camere video de acțiune ce filmează 4K; acestea sunt Explorer și Explorer 1S</b>MGCOOL este o companie despre care am aflat de curând, aceasta fiind specializată în dezvoltarea de purtabile, boxe audio, dar și a camerelor video de acțiune. De astăzi în portofoliul firmei asiatice regăsim două noi camere de acest tip, modele numite

Compania asiatică MGCOOL anunță astăzi lansarea a două noi camere video de acțiune ce pot filma la rezoluție 4K Ultra HD, modele ce vor ajunge în magazine la prețuri foarte competitive. Aceste produse numite Explorer, respectiv Explorer 1S sunt destinate atât pentru filmarea activităților outdoor precum este cazul sporturilor de iarnă, dar și pentru captura momentelor din viața de zi cu zi.

Modelul Explorer 1S vine cu suport pentru captură video la rezoluție 4K Ultra HD și 24fps, fiind capabilă și de realizarea de fotografii la o rezoluție de 20 megapixeli. Aflăm și faptul că ambele camere de aici aduc un sistem de stabilizare a imaginii și lentile cu unghi wide la 170 grade.

Prin intermediul unei carcase ce poate fi achiziționată separat, camerele devin rezistente la apă până la o adâncime maximă de 30 metri. Cu toate că prețurile nu au fost anunțate, compania producătoare ne promite că aceste produse nu vor face o gaură în bugetul nostru. Pentru mai multe informații despre modelul Explorer 1S puteți accesa site-ul mgcool.cc de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×