MGCOOL Explorer primește un unboxing oficial; cameră video de acțiune cu preț de 39.99 dolari ce filmează 4K!

1.122 ori
<b>MGCOOL Explorer primește un unboxing oficial; cameră video de acțiune cu preț de 39.99 dolari ce filmează 4K!</b>Cei de la MGCOOL au adus la începutul acestui an în portofoliu și camera video de acțiune Explorer, gadget care astăzi primește un unboxing oficial din partea companiei producătoare. Vorbim despre un dispozitiv capabil de captură video 4K ce costă numai

La început de 2017 cei de la MGCOOL au anunțat și lansarea camerei video de acțiune Explorer, un gadget foarte accesibil ce aduce printre altele și suport pentru captură la rezoluție 4K. Astăzi avem ocazia să vedem un unboxing în imagini al camerei video, acesta fiind realizat chiar de către compania producătoare. În același timp aruncăm și o privire asupra conținului și aflăm câteva elemente cheie!

MGCOOL Explorer

În primul rând trebuie menționat faptul că MGCOOLExplorer vine cu un senzor Sony IMX179 de 16 megapixeli + lentile wide la 170 grade și cu un procesor Allwinner V3 la interior. Printre modurile de captură video avem pe cel 4K la rezoluție 3840 x 2160 pixeli și 15 fps, pe cel Full HD 1920 x 1080 pixeli la 60 fps, dar și pe cel HD de 1280 x 720 pixeli și 120 fps.

MGCOOL Explorer

Clipurile vor fi exportate în format mp4 având codec h.264 și aflați că această cameră oferă output USB și HDMI. Avem și conectivitate Wi-Fi la pachet și o baterie de 1050mAh. Revenind la unboxing-ul propriu zis, remarcăm faptul că în cutie primim și o serie de accesorii precum un cablu USB, un stand pentru atașarea camerei pe bicicletă, un conector și un suport pentru cameră.

MGCOOL Explorer

La prima vedere, camera video de acțiune MGCOOL Explorer se remarcă prin calitatea premium a materialelor din care este confecționată, policarbonatul utilizat aici având o textură metalică arătoasă. Display-ul de 2 inch se află la bord și datorită dimensiunilor reduse, camera poate fi utilizată foarte ușor și ținând-o în mână alături de un mini-trepied desigur. 

Un lucru ce mai trebuie menționat este acela că la pachet vom primi și o carcasă specială prin care camera devine rezistentă la apă și praf. În acest moment, MGCOOL Explorer costă doar 39.99 dolari pe GearBest.com și dacă doriți să aflați mai multe informații puteți accesa site-ul oficial al companiei producătoare sau pagina de Facebook.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×