Mini Turul Magazinelor #10: Turul jucăriilor deştepte pentru copii - roboţi, skateboard electric şi un bonus excelent

912 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #10: Turul jucăriilor deştepte pentru copii - roboţi, skateboard electric şi un bonus excelent</b>Astăzi avem pentru voi o nouă ediție din seria Turul Magazinelor, ce-i drept una Mini. Punem accentul pe cei mici mai ales că se apropie 1 iunie și aveți astfel suficient timp la dispoziție pentru a vă surprinde copilul cu un cadou interesant

Azi avem timp doar un mini tur şi cu această ocazie am decis să îl facem iar tematic. De aceasta dată e vorba despre jucării deştepte pentru copii emancipaţi. Avem roboţi smart, un skateboard electric, tricicletă cu reducere şi un bonus ce îmi aminteşte de vremurile anilor '80 oarecum. Toate mai jos.

1. Tricicletă copii Baby Mix GR01

Baby Mix GR01

Juniorii încep să fie cool de mici şi cu o tricicletă de gen cel mic se asigură că e cel mai la modă din părculeţul de joacă. Cel.ro are un preţ foarte bun şi redus faţă de sumele obişnuite de 500 sau 600 lei. Acest produs vine cu mâner dirijabil pentru părinţi, coş pentru jucării şi 2 suporturi pentru picioruşe. Include oglindă retrovizoare, husă pentru scaun şi pentru spătar, plus centură de siguranţă cu prindere în 5 puncte.

Copertina este ajustabilă şi detaşabilă şi avem şi o bară de protecţie detaşabilă aici. Tricicleta are un cadrul metalic rezistent şi 2 pedale cu extra aderență.

2. Skateboard Electric Newbits Junior X0X0

Newbits Junior X0X0

Un skateboard electric pentru cei mici, acest produs Newbits se găseşte pe QuickMobile la suma de 599 lei. Are o baterie de 2200 mAh şi motor de 200W, iar când se descarcă bateria poate fi folosit ca skateboard clasic. Viteză maximă este de 10 km/h. Mi se pare bun ca jucărie pregătitoare pentru un skateboard mare, poate chiar un longboard.

3. Robot educativ Makeblock Kit 

Makeblock Kit

Pentru copiii ceva mai avansaţi avem un kit robotic de construit de la Quickmobile.ro. Costă 1742 lei şi nu vă imaginaţi că e vreun LEGO Star Wars. Nimic mai greșit! Este un produs educativ 10 în 1 cu suport Bluetooth. Conţine peste 160 de piese de metal şi peste 80 de module electronice, deci veţi realiza roboţi atât de deştepţi că ar prinde bine şi la Politehnică.

Avem module wireless, un Raspbery Pi inclus, deci puteţi programa robotul să facă multe taskuri. Nu cred că aş greşi dacă aş zice că îl puteţi programa să vă aducă mâncarea sau băutura din bucătărie.

4. Robot JJR/C R1

JJR/C R1

Nu atât de inteligent, dar tot un robot peste medie de deştept găsim la Cafago.com. Acesta costă doar 52.31 dolari şi nu necesită vreo asamblare complexă. Ştie să danseze, se controlează prin infraroşu şi are multiple gesturi şi mişcări: tras cu arma, mers, luptă, alunecare, dans, mişcarea mâinilor. E drăguţ să pui în scenă o luptă cu 2 roboţi de genul. Se încarcă 2 ore şi are autonomie de 20 de minute.

Bonus: Maşină de spălat rufe semiautomată la 449 lei la eMAG.ro. Nu-i aşa că vă aminteşte de anii 80?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×