Reduceri și Campanii Online #5: Azi Altex, WatchShop, Germanos, IT Galaxy [...]

835 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #5: Azi Altex, WatchShop, Germanos, IT Galaxy [...]</b>În ultimii ani termenul de Black Friday a fost folosit pentru numeroase campanii organizate de către retailerii de pe plan local, astfel că acum avem și ceva numit Black Friday de primăvară. Descoperiți care este retailerul ce vine cu o asemenea

Vă livrăm astăzi un nou articol din seria "Reduceri și Campanii Online", o zi în care încep să apară promoții foarte atractive după cum veți descoperi în continuare. Tare interesantă mi se pare campania Black Friday de Primăvară organizată de către Altex.ro, care spre mirarea mea chiar aduce reduceri atractive la unele produse. Există și retailerii care oferă discount-uri pentru ceasuri, dar și alți comercianți listați mai jos:

Produsul erou de azi:

În categoria produsul zilei trebuie inclus smartphone-ul Samsung Galaxy A8 care primește o reducere foarte bună de la Altex.ro ca urmare a campaniei Black Friday de Primăvară. Prețul ajunge la 1.500 lei și parcă vedem cu alți ochi acest terminal din zona mid-range, unul ce se bazează pe ecran Super AMOLED de 5.6 inch cu aspect 18:9 și pe un CPU Exynos 7885. Are și 4 GB RAM, cameră selfie duală și senzor de 16 mpx în spate!

Alte oferte atractive:

  • HTC U Ultra - 1.199 lei (germanos.ro)
  • Espressor Bosch Tassimo Vity - 99 lei (altex.ro)
  • Call of Duty PS4 - 159 lei (altex.ro)

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×