Mini Turul Magazinelor #15: 4 produse inedite din China: translator portabil, faruri LED pentru maşină şi avion luminos

2.281 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #15: 4 produse inedite din China: translator portabil, faruri LED pentru maşină şi avion luminos</b>Pentru turul de la finalul acestei săptămâni de lucru v-am pregătit un soi de top 4 produse interesante din China, de la faruri LED pentru mașină, la un avion teleghidat, dar și un smartphone ce impresionează la nivel de baterie. Pe toate le puteți

Încă un tur mititel, dar puternic şi original. Am găsit câteva produse inedite la retailerii din China, unele pe care nu prea le găsiţi la magazinele de la noi chiar şi la preţuri bune. Avem un smartphone cu baterie generoasă, faruri LED, un avion cu telecomandă şi un aparat de traducere din mers. Toate mai jos.

1. Becuri auto H4

Becuri auto H4

Pentru că vine perioada de umblat noaptea cu maşina la plimbări nocturne mai mult sau mai puţin romantice, puteţi trece la modernele faruri LED. Această pereche costa sub 25 de dolari la GearBest.com şi sunt două faruri cu lumina albă H4 LED. Oferă până la 30.000 de ore de viaţă şi sunt plug and play, uşor de instalat. Rezistă la apă cu uşurinţă şi operează la temperaturi extreme.

2. Avion teleghidat

Avion teleghidat

La un preţ promoţional de sub 100 de dolari aveţi un avion teleghidat, cu luminiţe şi cu capacitate de decolare şi aterizare verticală. Anvergura aripilor este de 520 de mm, iar autonomia este de 15 minute, după o încărcare de aproape o oră. Telecomanda bate până la o distanta de 150 de metri, poate un pic mai mult. Este un aparat uşor şi foarte rezistent şi are un motor brushless 1307.

3. UMIDIGI S2 Lite

UMIDIGI S2 Lite

În periplul prin magazinele din China am găsit acest smartphone la un preţ excelent, un discount la TomTop.com: UMIDIGI S2 Lite. Deşi oferă 4 GB RAM şi baterie de 5100 mAh, costă doar 139.99 dolari, suma care mi se pare excelentă. Mai ales că are şi un ecran de 6 inch cu aspect 18:9 şi vine cu cameră duală în spate. Versiunea roşie e foarte arătoasă şi judecând după fotografii, pare să aibă corp metalic. Şi acesoriile sunt generoase, de la husa la dongle, încărcător rapid şi protecţie ecran.

4. Device traducere

Device traducere

Chiar dacă sunt câteva telefoane care au funcţionalitatea de a traduce în timp real, nu strică să aveţi şi un gadget dedicat, mai ales că vine perioada turismului şi călătoriilor. Poate traduce în 27 de limbi şi costă 119.99 dolari pentru primele 50 de bucăţi, iar de pe 20 mai ajunge la 139.99 dolari. Are dimensiunea unui ou alungit sau pager, cântăreşte 65 de grame şi are 6 ore de autonomie.

Are şi o funcţie specială de amplificare şi un microfon sensibil.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×