Prezentare Allview SmartCam 2 in 1: Cameră video de supraveghere inteligentă cu rol de hub central și funcții de comunicare

1.036 ori
<b>Prezentare Allview SmartCam 2 in 1: Cameră video de supraveghere inteligentă cu rol de hub central și funcții de comunicare</b>În cazul în care nu știați, brașovenii de la Allview au în portofoliu și dispozitive din zona Smart Home, o parte dintre acestea sosind chiar de curând pe masa de teste Mobilissimo. Astăzi vă vorbesc despre primul de pe listă și anume camera video

Așa cum v-am informat săptămâna trecută, de curând pe masa de teste Mobilissimo și-au făcut apariția și 5 gadget-uri Smart Home marca Allview, de la o cameră video de supraveghere și până la un bec inteligent. Astăzi se dă startul articolelor de prezentare pentru aceste dispozitive, primul de pe listă fiind Allview SmartCam. După cum v-ați dat seama, aceasta este o cameră video de supraveghere - gadget cu design modern care în această perioadă este disponibil la un preț special de 399 lei

Allview SmartCam

În cutia produsului se află un manual de utilizare care vă poartă prin procesul de setup, un șurub pentru montarea camerei pe perete și un cablu de date generos ca dimensiuni însoțit de un adaptor rețea. Acum că totul este clar la nivel de conținut pachet, vine momentul setup-ului care pe hârtie sună foarte simplu. E nevoie de descărcarea aplicației Allview Smart Home pe telefon și ulterior se dă startul procesului de setare prin scanarea codului QR din spatele camerei.

Allview SmartCam

Totul sună simplu pe seama ghidului, dar în realitate procesul de setare cam frustrant. Deși am introdus parola rețelei Wi-Fi corect de mai multe ori, aplicația a eșuat în setarea camerei și abia a 4-a oară am finalizat procesul, unul cam anevoios de care vinovat se face software-ul. Lăsând totuși acest aspect deoparte aflați că din aplicație se poate schimba rezoluția (SD, HD, Super), modifica aspecte precum luminozitate, contrast, saturație și claritate, sau seta stream-ul video live pe întreg ecranul.

Se pot realiza și fotografii din aplicație, vedea galeria de imagini, sau modifica setări precum numele camerei și alte aspecte. O funcție interesantă oferită aici este și aceea prin care se pot transmite mesaje vocale în timp real pe cameră folosind smartphone-ul. Allview afirmă că această cameră este concepută drept un dispozitiv de monitorizare și securitate pasivă fiind utilă pentru transmiterea de imagini în timp real către telefon, înregistrare în flux continuu pe card microSD, dar și comunicare bidirecțională.

Allview SmartCam

Camera este capabilă și de monitorizare pe timp de noapte cu infraroșu ce captează imagini alb/negru, dar și de trimiterea de notificări la detectarea mișcării în zona monitorizată. Astfel, funcția poate ajuta la monitorizarea copiilor sau poate deveni o alarmă dacă este asociată cu un avertizor acustic. 

Pe lângă rolul de cameră, acest dispozitiv are și funcția de unitate de comandă prin care se controlează întreg sistemul Smart Home care poate cuprinde până la 256 senzori sau gadget-uri ce monitorizează locuința. Se pot seta și scenarii de utilizator, astfel că la detectarea mișcării, senzorul de mișcare poate declanșa o acțiune precum aprinderea becului, declanșarea avertizorului acustic sau trimiterea de notificări în aplicația de pe telefon. 

Funcțiile oferite în cazul de față sunt foarte utile, iar legat de calitatea video pot spune că raportat la suma plătită nu trebuie avute așteptări prea mari la acest capitol. Camera filmează HD și poate realiza și fotografii după cum v-am spus mai sus, câteva mostre fiind afișate în galeria de aici. Nu impresionează prin calitatea filmării, dar este potrivită pentru a vă supraveghea locuința și faptul că poate face mai multe lucruri îi dă un oarecare avantaj față de alte dispozitive de genul. 

Cei care vor să încerce camera video de supraveghere Allview SmartCam 2 in 1 o pot găsi la vânzare pe site-ul oficial allview.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×