Mini Turul Magazinelor #42: iPhone X la mai puţin de 1000 de euro, primul telefon cu periscop în România și Galaxy S9 la super reducere

1.710 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #42: iPhone X la mai puţin de 1000 de euro, primul telefon cu periscop în România și Galaxy S9 la super reducere</b>V-am pregătit astăzi o mini ediție Turul Magazinelor, articol în care am adunat laolaltă o serie de produse foarte interesante, de la un iPhone X al cărui preț scade sub 1000 euro pe plan local și până la un sistem PC ideal pentru graficieni

Mini Turul Magazinelor de azi e mai suculent ca oricând pentru că are două produse best buy şi două produse inedite. Pe de o parte avem cel mai ieftin iPhone X din istorie, apoi un monitor de gaming sub 100 de euro. Am găsit şi un sistem premium pentru graficieni 3D şi un prim telefon cu periscop ajuns în România. Toate mai jos!

1. iPhone X la super preţ

iPhone X

Cine ar fi crezut că tocmai la F64.ro vom găsi cel mai ieftin iPhone? Acesta ajunge să coste sub 1000 de euro şi vi se aplică un discount de 200 de lei care îl duce la acel preţ de îndată ce îl puneţi în coşul virtual de cumpărături. Acest telefon nu mai are nevoie de nici o prezentare. A dat startul trendului cu bretonul, are în continuare benchmarkuri killer, iar odată cu iOS 12 a fost revitalizat şi e foarte rapid.

Practic diferenţele dintre el şi iPhone XS la utilizarea de zi cu zi sunt zero. Are o cameră excelentă, inclusiv în condiţii low light şi un ecran luminos. Este unul dintre foarte puţinele telefoane care duc jocuri în 60 FPS.

2. Monitor gaming Asus VP228TE, 21.5 inch

Asus VP228TE

În general vânez monitoarele de gaming cu timp de răspuns de 1 ms şi dacă se întâmplă să aibă şi preţ bun, cu atât mai bine. Monitorul de faţă este un ASUS Full HD de 21.5 inch şi vine cu acel timp de răspuns. Are un preţ excelent de doar 429 de lei la Cel.ro şi oferă o rată de contrast de 100.000.000:1. Sincer a trebuit să mă frec la ochi când am văzut asta pentru că nici cele mai bune televizoare Samsung nu oferă aşa ceva. vine şi cu tehnologii speciale de gaming, cu hotkey crosshair şi timer. Un mare plus este filtrul de lumină albastră.

3. Sistem PC Workstation 3D Render v2 

 Workstation 3D Render v2

Uneori vrei să îţi iei un computer care să te ţină şi 5 sau chiar 10 ani fără probleme. Mă rog fiind destinat graficienilor cred că o să fie as doar vreo 2 ani, dar asta e partea a doua. PCGarage.ro pune la bătaie un super sistem la suma de 6399 lei. Are un HDD generos de 2 TB, dar şi două SSD-uri, plus 16 GB RAM şi procesor Intel Core i7 de anul trecut. Pe partea grafică avem o placă GTX 1060 cu 6 GB memorie.

E bun pentru editori video, graficieni 3D, cei care lucrează cu Photoshop, eventual şi cu VR. Un grafician îşi scoate banii din acest PC în 3 luni lejer.

4. Vivo Nex S 

Vivo Nex S

Au ajuns şi la noi telefoanele cu periscop, iar primul este Vivo NEX S. Îl găsiţi la Quickmobile.ro la suma de 4634 lei şi vorbim aici despre un device cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Are dotări de flagship, între bateria de 4000 mAh şi procesorul Snapdragon 845. Se remarcă şi printr-un screen to body ratio uriaş pentru panoul de 6.59 inch din faţă, dar şi prin cameră selfie motorizată pop up de 8 MP. În spate are o cameră duală cu Bokeh şi senzori de 12 MP şi 5 MP. Are şi cititorul de amprente integrat în ecran.

5. Samsung Galaxy S9 la super reducere

Galaxy S9

Dacă într-un tur anterior ne declaram uimiți de faptul că smartphone-ul Samsung Galaxy S9 ajungea la un nou prag istoric în materie de preț de sub 2.750 lei, iată că acum prețul acestui dispozitiv scade și mai mult ajungând la sub 2.500 lei în oferta celor de la eMAG.ro!

Samsung

De asemenea, dacă ați participat la campania "Refer a Friend" (regulament aici) organizată de către Samsung puteți folosi voucher-ul de 450 lei obținut pentru a tăia și mai mult prețul telefonului. Sunt sigur că știți totul despre acest telefon, un candidat serios la titlul de telefonul anului mai ales acum în momentul în care a pierdut serios din suma de comercializare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×