Mini Turul Magazinelor #48: Huawei P20 Pro, mouse gaming Trust, Galaxy Note 9 la 3400 lei la reduceri Centenare eMAG.ro

1.540 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #48: Huawei P20 Pro, mouse gaming Trust, Galaxy Note 9 la 3400 lei la reduceri Centenare eMAG.ro</b>Ne aflăm la doar câteva zile distanță de sărbătoarea națională "1 decembrie", ocazie de care retailerii profită pentru a ne aduce reduceri speciale. Printre comercianții care au dat deja startul unei campanii de genul se numără și eMAG

Suntem la doar câteva zile de marea sărbătoare a Centenarului şi ne-am obişnuit ca în fiecare an de 1 decembrie să vedem reduceri şi campanii promoţionale în jurul acelei date. Acum eMAG.ro a dat startul campaniei "Marea Unire a preţurilor", cu promisiunea de reduceri până la 50%. Am spicuit din oferta lor şi avem o selecţie mai jos, cu 2 telefoane foarte puternice, mouse de gaming şi o baterie externă la sumă corectă.

1. Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro

Cel mai apreciat telefon Huawei după mulţi ani, Huawei P20 Pro a coborât sub pragul psihologic de 3000 de lei la eMAG.ro. Camera să vă rămâne mereu în istorie drept prima cameră triplă a unui smartphone. Terminalul are 128 GB stocare, un procesor rezonabil de puternic, iar designul e foarte arătos, mai ales dacă prindeţi o variantă degrade/Twilight.

Ca să nu mai vorbim că eMAG.ro oferă şi resigilate pentru acest device pe la 2.699 lei. A fost primul telefon care ne-a făcut să luăm în serios bateriile pe Huawei-uri şi chiar întrece bateria lui Mate 20 Pro în mod destul de clar. Are şi avantajul că a primit Android Pie între timp.

2. Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 a fost protagonistul a câteva oferte foarte atractive de Black Friday, dar unele mai sunt valabile şi acum. Sincer 3469 lei mi se pare o sumă excelentă pentru device, iar eMAG.ro o practică fix pentru atractivul model purpuriu. Vine cu 128 GB stocare, cel mai puternic stylus Samsung de până acum, cu Bluetooth şi supercapacitor.

Are un ecran uriaş, luminos, imersiv şi curbat şi este perfect şi pentru gaming. Camera a avut câteva săptămâni cel mai bun zoom din lume. Stabilizarea este şi ea foarte bună.

3. Mouse gaming Trust GXT 138 X-Ray

Trust GXT 138 X-Ray

Până acum am văzut o serie de reduceri la tastaturi de gaming şi mouși de gaming la PCGarage.ro, dar eMAG.ro le da replică prin acest produs. E vorba despre un mouse de gaming Trust GXT cu preţ de doar 89 de lei. Are un design elegant şi în acelaşi timp robust şi agresiv.

Are o viteză de urmărire de 60 ips, configuraţie personalizabilă şi 16.8 milioane de culori reglabile din software. Are senzor optic cu precizie de 4000 DPI, 10 butoane programabile şi iluminare RGB, plus tampoane de alunecare cu frecvenţa redusă.

4. Acumulator extern A+, 20000 mAh

Acumulator extern A+, 20000 mAh

În general recomand acumulatorii sub 100 de lei, dar fac o excepţie aici, pentru că avem o capacitate de 20.000 mAh. Acumulatorul extern A+ costă 119 lei la eMAG.ro şi vine cu 2 porturi USB şi o lanternă puternică, bună de folosit în sălbăticie. Poate încărca două dispozitive simultan la 5V şi 2A. Cântăreşte 420 de grame.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×