Allview AllBook M şi AllBook Y, noi laptopuri cu format convertibil, stocare SSD, Windows 10; Iată preţurile

1.831 ori
<b>Allview AllBook M şi AllBook Y, noi laptopuri cu format convertibil, stocare SSD, Windows 10; Iată preţurile</b>Compania brașoveană Allview a anunțat astăzi lansarea unor noi laptop-uri, modele numite AllBook M și AllBook Y ce adoptă un format convertibil și care rulează din fabrică sistemul de operare Windows 10. Aflați din rândurile de mai jos

Săptămâna trecută aflăm că Allview Allbook Y este un hibrid laptop-tabletă de la Allview, care primea un teaser înainte de lansare. Acum descoperim că de fapt vor apărea două noi produse de acest gen, Allview AllBook Y şi AllBook M. Noi detalii au apărut şi le găsiţi mai jos.

Dacă ne-aţi urmărit pe noi în ultima vreme sau pe site-ul nostru soră, Gadgetzone.ro aţi remarcat o predilecţie pentru terminalele convertibile şi cu ecran rotativ, care devin din laptop tabletă şi viceversa. Am văzut multiple lansări de gen de la ASUS, Acer, HP şi Lenovo. Allview intră pe această piaţă prin lansarea lui AllBook Y, în vreme ce AllBook M e un laptop clasic. Noile modele sunt menite utilizatorilor aflaţi mereu în mişcare. Vin în completarea lui Allview AllBook L, dar şi AllBook X, care a primit unboxing de la noi aici.

Allview AllBook Y

Acest model numit AllBook Y are un design flip and fold, care permite rotirea la 360 de grade a ecranului. Vine cu un ecran LCD de 11.6 inch, cu o rezoluţie Full HD şi format 16:9. Rulează Windows 10 Home Edition 64 bit şi vine cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare flash. Puteţi adăuga şi stocare SSD extra dispozitivului, până la o capacitate maximă de 1 TB. Puteţi achiziţiona acest model şi cu 120 GB stocare SSD sau 256 GB.

AllBook Y are o carcasă metalică rezistentă la şocuri şi optează pentru un procesor Intel Celeron Dual Core N3350, care poate ajunge până la frecvențe burst de 2.3 GHz. Foarte important de menţionat e faptul că are ecran tactil, deci suportă input ca o tabletă în modul aferent. Mai vine cu o cameră frontală de 2 MP, 2 porturi USB 3.0, mini HDMI şi o baterie de 3500 mAh, ce asigură până la 5 ore de utilizare.

Măsoară 15.5 mm în grosime şi cântăreşte 1230 de grame. Produsul costă 1.499 lei în varianta standard, 1.799 lei cu SSD de 120 GB şi 1.999 lei în versiunea cu SSD de 250 GB. 

Allview AllBook M

Celălalt model cunoscut drept Allview AllBook M adoptă un format mai generos şi vine cu un ecran Full HD de 13.3 inch. Are o carcasă metalică, dar rămâne compact la 1240 de grame. Ecranul are format 16:9. La interior găsim un procesor dual core Intel Celeron N3350, care ajunge la frecvenţe de 1.1 GHz sau chiar 2.3 GHz cu Burst.

Varianta standard vine cu 64 GB stocare flash şi 4 GB memorie RAM DDR3. Puteţi totuşi cumpăra şi variante cu 120 GB stocare SSD sau 250 GB şi puteţi extinde spaţiul de stocare până la 1 TB. Allview pune la bătaie aici o baterie de 4800 mAh, cu timp de utilizare de până la 7 ore. Allview AllBook M rulează Windows 10 Home Edition 64 bit. Alte dotări includ o cameră frontală VGA, 2 porturi USB 3.0 şi un mini HDMI.

Terminalul măsoară 18.5 mm în grosime. Un AllBook M varianta standard costă 1.399 lei sau 1.699 lei dacă îl achiziţionaţi în varianta cu SSD de 120 GB. Ajunge la 1.899 lei cu SSD de 250 GB. Variantele cu SSD ale ambelor laptopuri vin in noiembrie. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×