Reduceri și Campanii Online #127: Azi evoMAG, Altex, Cel, QuickMobile [...]

858 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #127: Azi evoMAG, Altex, Cel, QuickMobile [...]</b>Iată că astăzi în prag de weekend venim în ajutorul vostru cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, articol în care avem pentru voi o listă a celor mai proaspete oferte propuse de către retaileri în online. Veți descoperi totodată

În prag de weekend venim în întâmpinarea doritorilor de shopping cu un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în cadrul căreia veți regăsi o listă a celor mai proaspete campanii organizate de către retailerii de la noi. Avem parte de promoții cu tematică de Halloween, de reduceri la haine și cărți, dar și de oferte flash la telefoane. Le descoperiți pe toate mai jos alături de un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Astăzi puteți găsi în oferta celor de la QuickMobile și smartphone-ul Samsung Galaxy S8 Plus, terminal ce poate fi achiziționat la un preț special de doar 2.299 lei în cadrul unei campanii de reduceri flash sau chiar 2.230 lei dacă folosiți codul promo QUICK202 în secțiunea de comandă! Stocul este unul limitat astfel că vă recomandăm să acționați rapid dacă vreți să puneți mâna pe această ofertă. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×