Mini Turul Magazinelor #43: Aparat de călcat vertical, ceas și telefon Samsung Galaxy S8 la discount mare

1.988 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #43: Aparat de călcat vertical, ceas și telefon Samsung Galaxy S8 la discount mare  </b>În prag de weekend venim cu o nouă ediție Turul Magazinelor, una mini în care am adunat pentru voi 4 promoții specaiel din această perioadă + un bonus. Avem un telefon flagship de anul trecut ce ajunge să coste sub 2000 lei acum

Am revenit în plin Black Friday timpuriu cu un Mini Tur al Magazinelor, de această data unul axat pe discounturi generoase. Avem un apărat de călcat vertical la super preț, un ceas deștept Samsung la reducere, plus un televizor cu soundbar. Am găsit și un Galaxy S8 la cea mai bună sumă de până acum, plus un bonus mai jos.

1. Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 a scăzut în sfârșit sub pragul psihologic de 2000 de lei și a făcut asta în cadrul unei campanii de reduceri de la PCGarage.ro. Terminalul se ține excelent și acum, diferențele de design față de Galaxy S9 fiind mici. Ecranul e fix la fel de imersiv și dacă nu mă înșel bateria sa e chiar și mai generoasă ca ore de autonomie. Fortnite rulează excelent și unele dintre funcțiile moderne de pe S9, Note 8, Note 9 au venit sub formă de actualizări deja, cel puțin cele legate de cameră. Chilipir!

2. Smartwatch Samsung Gear S3 Frontier

Samsung Gear S3 Frontier

Samsung Gear S3 Frontier este un ceas foarte bărbătesc și pus pe "scandal", pe care îl poți cumpăra de pe acum drept cadou de Crăciun. Costă doar 799 lei la Altex.ro, după o reducere și e destinat celor cu un stil de viață activ. Are look premium, dar și corp rezistent. Ecranul Super AMOLED de 1.3 inch este foarte luminos și avem și 15 watch faces preinstalate, unele cu look urban, altele cu look sportiv.

Are și un mecanism cool rotativ, cu un cadran care se poate roti pentru a răspunde la apeluri telefonice sau a le respinge, dezactiva alarme sau naviga prin mailuri.Are și GPS și reda muzică din memoria internă.

3. Aparat de călcat vertical Tefal Access Steam DR8085

Tefal Access Steam DR8085

În general ne bucurăm dacă găsim un fier de călcat vertical sub 1000 de lei sau chiar la 500 de lei, dar aici avem un model foarte compact și comod la doar 199 lei la evoMAG.ro. Este un apărat de călcat cu aburi marca Tefal și are multe recenzii pozitive. Nu aveți nevoie de masă de călcat, se încălzește rapidă și e gata de folosite în doar 45 de secunde și are un abur puternic pentru îndepărtarea rapidă a cutelor. Rezervorul de apă e ușor de umplut.

4. Televizor Allview 43ATC5000-U, 4K, 109 cm

Allview 43ATC5000-U

De abia s-a lansat și deja are reducere! Televizorul Allview 4K cu diagonală de 109 cm și soundbar integrat a ajuns să coste doar 1099 lei la evoMAG.ro. Are cartelă SIM Orange bonus la pachet, iar televizorul vine cu CI+ și un amplificator dedicat Texas Instruments, plus incinte acustice de tip bass reflex, plus 4 difuzoare de înaltă calitate. Veți putea controla din funcțiile televizorului folosind asistentul vocal AVI via Chromecast și smartphone Allview. Aveți și 3 porturi HDMI la bord.

Bonus: Laptop cu procesor Intel Core i3 la sub 1200 lei la Cel.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×