Turul Magazinelor #500: Toate produsele sub 500 de lei! Frigider, acumulatori externi, ceas, tastatură gaming

1.447 ori
<b>Turul Magazinelor #500: Toate produsele sub 500 de lei! Frigider, acumulatori externi, ceas, tastatură gaming</b>Pentru că turul de astăzi este unul aniversar, unul ce marchează ediția cu numărul 500 - ne-am gândit ca și prețurile produselor pe care vi le prezentăm să fie unele aniversare, de sub 500 lei în cazul de față. Veți descoperi mai jos o serie

Turul Magazinelor de azi este unul cu adevărat special, pentru că aniversam 500 de ediţii de astfel de materiale. Am decis să căutăm deci numai produse care se plasează sub suma de 500 de lei şi am găsit câteva oferte foarte bune. De la o beretă masculină de piele la un frigider, acumulator externi şi tastatură de gaming, avem de toate mai jos. Inclusiv un ceas de fitness şi sănătate marca Nokia!

1. Frigider Star-Light FTTM-98APP

Star-Light FTTM-98APP

Eşti gamer? Stai 5 ore în faţa consolei şi PC-ului şi faci streaming? Atunci probabil abia ai timp să mergi la baie, darămite până la frigider să iei ceva bun de mâncare sau un energizant. Adolescenţii rebeli care nu vor să dea ochii cu părinţii vor prefera un frigider din acesta în dormitorul lor. Frigiderul cu o uşă marca Star-Light se găseşte la eMAG.ro la sub 500 de lei şi are capacitate de 98 de litri.

E bun să ţii câteva beri, sucuri, o mână de fructe, nişte paste, brânzeturi şi eventual şi vreo friptură care nu a mai încăput în frigiderul cel mare.

2. Smartwatch Nokia Steel

Nokia Steel

Când Nokia a preluat firma franceză Withings, a preluat-o cu tot cu minimalismul designului său. Asta se reflectă în produse ca acest ceas pe auriu rose, care costă 499 lei la Altex.ro. E foarte minimalist şi elegant şi nici nu ai zice că are rol de fitness tracker. Se conectează la o aplicaţie de pe telefonul mobil, urmărind sesiunile de fitness, paşii şi chiar înotul.

Veţi putea vedea şi grafice ale ciclului de somn, iar aplicaţia şi ceasul împreună pot recunoaşte automat activităţile pe care le faceţi, fie jogging, ciclism sau înot. Oferă şi sfaturi pentru activităţi mai reuşite plus notificari prin vibratii.

3. Tastatură gaming Redragon Kama RGB

Redragon Kama RGB

În general tastaturile de gaming sunt mari şi butucanoase, cu muchii uriaşe şi tot felul de "floricele" la design. Aceasta nu intra în acea categorie, fiind destul de compactă pentru funcţiile oferite. Tastatura Redragon Kama costă 239 lei la PCGarage.ro, este un model mecanic cu iluminare RGB, taste low profile şi șasiu din aluminiu. Are 12 taste multimedia, 8 switch-uri mecanice de schimb şi profile pentru jocuri ca Sims, Fortnite, PUBG sau Overwatch.

4. Acumulatori externi la evoMAG.ro la preţ bun

Acumulator extern

Cine vrea un acumulator de 10.000 mAh care are şi încărcare wireless poate achiziţiona de la evoMAG.ro acest model iHunt Qi, la suma de doar 219 lei. Ştie încărcare wireless rapidă, dar încarcă şi prin fir. E compatibil cu orice terminal iOS şi Android. Preţ bun are şi acumulatorul extern de 20.000 mAh Clip Sonic la 169 lei .

5. Beretă de piele

Beretă de piele

Am văzut recent solistul formaţiei Prodigy, Keith Flint purtând aşa ceva într-un interviu pentru lansarea noului album “No Tourist”. Asta arată cât de cool e o beretă de piele de gen. Mă rog, la 10.36 dolari la GearBest e doar imitaţie de piele, dar una reuşită. Pare genul de accesoriu pe care să îl porţi la o ieşire cu prietenii la golf, cricket, lacrosse sau alte sporturi de oameni bogaţi. Dacă era făcută de Adidas costa 1000 de lei.

6. Aparat traducere

Aparat traducere

Nu e prima oară când prezentăm un aparat care traduce în timp real din zeci de limbi, dar acesta e probabil cel mai ieftin. Costă doar 32.99 euro la Cafago.com şi vine cu traducere în timp real pentru 40 de limbi, inclusiv din text, fotografii şi audio. Are conexiune wireless, două microfoane, recunoaştere a vorbirii şi o aplicaţie dedicată pentru iOS şi Android.

Puteţi alege o fotografie sau text din memoria telefonului şi va fi tradus textul său imediat. Are baterie de 800 mAh şi cântăreşte doar 65 de grame. Suportă inclusiv limba română.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×