Sony Xperia XZ4 apare în primele randări, cu cameră triplă la posturi; Avem şi un video la 360 de grade

2.624 ori
<b>Sony Xperia XZ4 apare în primele randări, cu cameră triplă la posturi; Avem şi un video la 360 de grade</b>Pe neașteptate sosesc astăzi și primele randări asociate lui Sony Xperia XZ4, un telefon pe care japonezii îl vor aduce cel mai probabil în prima parte a anului viitor. Deși design-ul nu se schimbă prea mult remarcăm faptul că de această dată

Sony Xperia XA3 şi XA3 Ultra au tot scăpat în ultimele luni, dar în mod bizar despre viitorul flagship Sony, aşa numitul Xperia XZ4 nu aveam detalii... până azi. Tocmai au apărut online randări ale terminalului, unele provenite de la @OnLeaks şi MySmartPrice, plus un video care prezintă handsetul rotit la 360 de grade.

Xperia XZ4

Primul lucru pe care îl remarcăm e formatul dreptunghiular al acestui device, în comparaţie cu rotunjimile lui Xperia XZ2 şi Xperia XZ3. Evident sare în ochi şi faptul că avem o cameră triplă în spate. Pe de altă parte Sony rămâne tare pe poziţii şi nu adoptă nici un fel de breton sau decupaj în ecran.

Xperia XZ4

Sursa are mare încredere în aceste imagini şi randări, deci tindem să credem că aşa va arăta flagshipul Sony pe anul 2019. Telefonul este aşteptat la MWC 2019, în Barcelona şi ar trebui să vină cu un corp din sticlă şi metal. Cititorul de amprente nu apare în spate, asta pentru că a fost mutat pe rama metalică pe lateral.

Nici urmă de ecran curbat aici, faţă de Xperia XZ3, care aducea chiar cu Nokia 8 Sirocco prin curburi. E bizar şi că avem muchii destul de groase pentru ecran, sfidând parcă trendurile actuale de design. Aflăm de la @OnLeaks că terminalul vine cu un aspect 18:9 pe panoul de 6.5 inch şi că telefonul va măsura 166.9 x 72.4 x 8.2 mm. În cel mai gros punct al său, la protuberanța camerei, handsetul măsoară 9 mm în talie.

iPhone XS Max, ca reper de terminal cu diagonală de 6.5 inch măsoară 157.5 x 77.4 x 7.7 mm. În spatele lui Xperia XZ4 găsim 3 camere, printre care şi una principală de 19 MP probabil, una tele şi una ultra wide. Sony cred că va prefera să îşi facă Bokeh din software, deci nu va avea o cameră de adâncime.

E doar o speculaţie totuşi, deci m-aș putea înșela. Terminalul nu are jack audio şi îl aşteptam la anul cu procesor Qualcomm Snapdragon 8150.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×