LG G5 şi LG V20 sunt "trecute în rezervă"; Nu vor mai primi suport oficial

1.485 ori
<b>LG G5 şi LG V20 sunt "trecute în rezervă"; Nu vor mai primi suport oficial</b>LG a anunţat că va renunţa la a mai oferi suport oficial pentru două dintre telefoanele sale flagship din 2016. E vorba despre LG G5 şi LG V20, care sunt practic casate cu această ocazie. Au ajuns la finalul ciclului de viaţă şi nu vor primi nici

LG Electronics a anunţat că va renunţa la a mai oferi suport oficial pentru două dintre telefoanele sale flagship din 2016. E vorba despre LG G5 şi LG V20, care sunt practic casate cu această ocazie. Au ajuns la finalul ciclului de viaţă şi nu vor primi nici Android Pie şi nici actualizări de securitate în perioada următoare.

Ambele handseturi debutau cu pretenţii mari, LG G5 dorind să facă modularitatea cool, iar LG V20 upgradand tot ce nu a mers la LG V10. G5 nu a prins deloc la public, fie şi numai pentru faptul că modulele sale nu se găseau nicăieri. Apoi faptul că trebuia să îi scoţi bateria era enervant şi telefonul era predispus la fragilitate. A debutat şi cu un CPU slab pentru un flagship şi avea o cameră wide angle care deforma prea mult fotografiile.

LG V20 se prezenta cu acel ecran secundar care a fost la modă o perioadă şi nu era un telefon rău, doar că nu prea se găsea pe nicăieri în Europa. Telefoanele acestea vor rămâne istorie şi vor rămâne doar la Android 8.0 Oreo. Sperăm ca pe viitor LG să devină atât de apropiată de Google pe cât este Sony sau Nokia, pentru a putea oferi actualizări mai rapide şi pe perioade mai lungi. Nu ar strica şi mai multe modele Android One.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×