Mini Turul Magazinelor #57: Pickup automat la preţ bun, televizor 4K iarăşi sub 900 lei şi OnePlus 6T McLaren în România

1.878 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #57: Pickup automat la preţ bun, televizor 4K iarăşi sub 900 lei şi OnePlus 6T McLaren în România</b>Azi avem o ediţie miniaturală a Turului Magazinelor, dar asta nu face produsele mai puţin atractive. Au revenit televizoarele 4K la sub 1000 de lei, ba chiar sub 900 de lei, avem un pickup automat la preţ solid şi ochelari speciali de BMX

Azi avem o ediţie miniaturală a Turului Magazinelor, dar asta nu face produsele mai puţin atractive. Au revenit televizoarele 4K la sub 1000 de lei, ba chiar sub 900 de lei, avem un pickup automat la preţ solid şi ochelari speciali de BMX, motocross, snowboard şi ce mai vreţi voi. Plus OnePlus 6T McLaren s-a ieftinit puţin la Quickmobile.ro.

1. Televizor LED NEI 40NE6000, 101 cm, 4K

NEI 40NE6000

Nu ai cum să găseşti vreun televizor 4K mai ieftin decât acest model NEI. Costă sub 900 lei la evoMAG.ro şi vine cu diagonală de 101 cm şi rezoluţie 4K. Are slot CI+, muchii destul de subţiri, dar atenţie, nu este smart TV. Pe de altă parte un dongle precum Chromecast rezolvă şi aspectul acesta. Are panou LCD cu iluminare LED, timp de răspuns de 12 ms, două difuzoare de 8W şi 2 porturi USB 2.0. Avem şi conector Scart, 3 HDMI-uri şi consum de 95W.

2. Pick-up automat Denon DP-29F

Denon DP-29F

Dacă urmăriţi scena muzicală actuală, o să observaţi că marile formaţii încă mai scot viniluri. Ca atare nu strică să aveţi un pickup pe acasă, pentru a avea parte de acel sunet cald, care reproduce perfect înregistrarea din studio. Aici se aude sunetul dintre note, micile alunecări de degete pe chitară, tremolo de voce şi tot ce a fost compresat digital.

Costă doar 499 lei la eMAG.ro şi vine cu platan din aluminiu turnat, acţionare prin curea şi phonostage încorporat, care permite conectarea la intrare AUX. Dimensiunea compactă e un plus.

3. OnePlus 6T McLaren

 OnePlus 6T McLaren

Cel mai performant telefon aflat la vânzare în România, sau mai bine zis modelul cu cel mai mult RAM este OnePlus 6T McLaren. Costă 3880 lei la Quickmobile.ro (folosind codul QUICK202) şi vine cu 256 GB stocare şi o nuanţă portocaliu care fură privirea. Încărcarea sa e foarte rapidă, cu 70% atinşi după doar 30 de minute. Ecranul Optic AMOLED şi-a dovedit deja măiestria şi look-ul atractiv la recenzia Mobilissimo.ro.

4. Ochelari motocross Liquid Image Torque HD368 

Liquid Image Torque HD368

Cei care practică sporturi extreme, BMX, motocross, snowboarding şi altele de gen, vor avea nevoie de un echipament compact şi comod cu care să îşi filmeze performanţa. La F64.ro am găsit o pereche de ochelari motocross cu cameră foto/video Full HD integrată. Preţul de 399 de lei mi se pare OK. Includ un senzor CMOS de 1/3.2 inch şi realizează fotografii la 12 MP.

Produsul are slot microSD, acumulator de 1150 mAh şi poate filma la 60 FPS în 720p sau Full HD la 30 FPS. Integrează şi microfon şi rezistă cu brio la orice tip de vibraţii şi trepidaţii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×