Turul Magazinelor #561: Televizor 4K sub 1000 lei, cel mai ieftin laptop Full HD, OnePlus 6T 8 GB RAM sub 2100 lei

380 ori
<b>Turul Magazinelor #561: Televizor 4K sub 1000 lei, cel mai ieftin laptop Full HD, OnePlus 6T 8 GB RAM sub 2100 lei</b>E momentul din nou pentru Turul Magazinelor, care de această dată are câteva 2 din fiecare, sau pe aproape. Avem două telefoane, un OnePlus 6T care iar a pierdut din preţ, dar şi un Sharp Aquos cu format atipic

E momentul din nou pentru Turul Magazinelor, care de această dată are câteva 2 din fiecare, sau pe aproape. Avem două telefoane, un OnePlus 6T care iar a pierdut din preţ, dar şi un Sharp Aquos cu format atipic. Mai avem şi un laptop Full HD cu cel mai mic preţ posibil, plus un e-reader, care suportă şi scriere şi ştergere şi sincronizare cu colegii. Am mai găsit şi un televizor 4K sub 1000 lei şi unul 8K obscen de scump. Iată ofertele:

1. Televizor Allview 43ATC5000-U

Allview 43ATC5000-U

Dacă aveţi planuri de a urmări producţiile verii de pe Netflix în 4K, atunci nu strică un TV de gen. evoMAG.ro a scăzut din nou cota pentru cel mai ieftin televizor 4K şi acum pune la bătaie un model Allview la sub 970 lei. Are diagonală destul de generoasă, de 109 cm şi vine cu procesor video Ultra Clear, timp de răspuns de 12 ms, tuner digital DVB-T2/C şi două difuzoare de 8W. Avem şi 3 porturi HDMI la bord şi 2 USB 2.0-uri. Personal văd un plus în faptul că are jack audio la bord.

2. Laptop MYRIA MY8311RD

MYRIA MY8311RD

Dacă aţi fost impresionaţi de laptopul din turul de ieri, am găsit unul şi mai şi. De această dată la doar 695 lei la Altex.ro aveţi un model cu rezoluţie Full HD, procesor Intel Celeron N4000, tactat până la 2.4 GHz şi 4 GB RAM. Are şi 32 GB stocare şi Windows 10 Home preinstalat. Vine cu ecran de 13.3 inch IPS, porturi USB 3.0 (2 la număr), 1 ieşire micro HDMI şi cititor de carduri. Are şi webcam de 0.3 MP chiar.

3. Royole Rowrite Smart Pad 

Royole Rowrite Smart Pad

Multă lume a aflat de firma Royole abia când a apărut pliabilul FlexPai. De fapt ei produc terminale de ceva vreme, un exemplu fiind acest model Royole RoWrite Smart Pad. Costă 699 lei la Quickmobile.ro (cu reducere de 3% extra dacă veţi aplica codul QUICK202) şi vă permite să luaţi notiţe direct pe ecranul său şi să le partajaţi cu colegii.

Practic scrieţi notiţele pe hârtie şi ele sunt transformate în conţinut digital. Are senzori speciali flexibili şi un stilou special inclus care oferă o experienţă identică faţă de cea a unui stilou real. Include senzor de presiune pentru a realiza desene, schiţe, a trasa linii clare şi precise. Are cerneală standard mini sau D1 şi este şi un stylus, care suportă până la 2048 nivele de presiune.

4. Televizor Sony BRAVIA 85ZG9, 8K

Sony BRAVIA 85ZG9

Am înţeles că televizoare 8K sunt noi, fresh, la modă, tot ce vreţi, dar ele de obicei gravitează la 100 de milioane de lei vechi, hai 200. Să treci la 769 de milioane de lei vechi e de-a dreptul obscen, o curiozitate, un lucru inedit. E drept că eMAG.ro are aşa ceva la secţiunea NOU şi doar la comandă. Imaginaţi-vă momentul în care returnaţi acest monstru Sony cu boxe de 80W și de 2.14 metri în diagonală. Nu lipsesc comentariile haioase de pe eMAG.ro...

5. OnePlus 6T 

OnePlus 6T

În Turul Magazinelor #557 mă declaram şocat că OnePlus 6T cel cu 8 GB RAM costă 2119 lei la GearBest.com, iar acum e şi mai ieftin la 2093 lei. E o fluctuaţie mică, probabil influențată de cea valutară sau vreo ofertă nouă. Având în vedere dotările, de la 8 GB RAM şi 128 GB stocare, până la procesorul Snapdragon 845 şi ecranul generos, aş zice că e un chilipir excelent. O privire rapidă la benchmark-urile din baza de date Mobilissimo.ro ne arată că versiunea cu 6 GB RAM a fost o bestie care a bătut multe telefoane şi încă le bate la capitolul GPU. Acesta este un gaming device neaşteptat de bun.

6. Sharp AQUOS S2

Sharp AQUOS S2

Sharp nu e doar acea companie cu flagship-uri experimentale, care inaugurau bretoane şi difuzoare integrate în ecran. Au şi telefoane accesibile midrange ceva mai generice, ca acest model Sharp Aquos S2, care costă doar 117 euro la Cafago.com. Dotările sale îmi amintesc de un Nokia din acela midrange, un X6 să zicem sau ceva şi mai ieftin.

Are 4 GB RAM, 64 GB stocare şi o diagonală old school de 5.5 inch, dar măcar rezoluţia este Full HD. Primim procesor Snapdragon 630 şi cameră duală de 12 MP + 8 MP, dar şi Android 8.0 Oreo. Are şi cititor de amprente şi un breton mai alungit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×