Reduceri și Campanii Online #191: Azi eMAG, Libris, iHunt, QuickMobile [...]

588 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #191: Azi eMAG, Libris, iHunt, QuickMobile [...]</b>În prag de weekend aruncăm o privire asupra ofertelor din online, asta pentru a vă ajuta să găsiți cele mai tari reduceri și profita pentru a lua un cadou persoanei iubite de Valentine's Day. Sunt multe promoții din care puteți alege

În prag de weekend aruncăm o privire asupra ofertelor din online, asta pentru a vă ajuta să găsiți cele mai tari reduceri și profita pentru a lua un cadou persoanei iubite de Valentine's Day. Sunt multe promoții din care puteți alege și pe care le găsiți listate mai jos, urmând ca la final de articol să descoperiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit în această perioadă! 

Produsul erou al zilei:

Astăzi vă propunem spre achiziție smartphone-ul Nokia 8, terminal care de curând a primit actualizarea la Android 9.0 Pie și care se remarcă prin design-ul său arătos. Este în continuare singurul de pe piață ce știe filmare 4K folosind camera selfie și printre dotările sale se numără un procesor Snapdragon 835, 4 GB RAM, cameră duală de 13 mpx în spate și ecran QHD de 5.3. Costă doar 1.199 lei la PC Garage! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×