Samsung Galaxy S8 primeşte deja Android 9.0 Pie + One UI în Germania, varianta stabilă

4.155 ori
<b>Samsung Galaxy S8 primeşte deja Android 9.0 Pie + One UI în Germania, varianta stabilă</b>După ce săptămână trecută posesorii de Samsung Galaxy Note 9 din România au primit actualizarea la Android 9.0 Pie şi One UI, acum aflăm că şi posesorii de Galaxy S8 au motive de bucurie. E vorba totuşi de cei din Germania deocamdată

După ce săptămână trecută posesorii de Samsung Galaxy Note 9 din România au primit actualizarea la Android 9.0 Pie şi One UI, acum aflăm că şi posesorii de Galaxy S8 au motive de bucurie. E vorba totuşi de cei din Germania deocamdată, la care a ajuns actualizarea.

Galaxy S8

Cu câteva săptămâni în urma începea programul beta pentru Android Pie şi One UI pe Galaxy S8, Galaxy S8+ şi Galaxy Note 8. Distanţa dintre perioada începutului beta şi sosirea softului stabil pare să fie mai mică decât la Galaxy S9, deci Samsung s-a mişcat mai rapid. Sursele oficiale afirmă că versiunea finală de soft e programată pentru release pe S8 în martie, pentru majoritatea pieţelor, deci mai aveţi de aşteptat.

Cei care se află în Germania afirmă că au primit un pachet software de 1.6 GB şi că actualizarea este disponibilă over the air. Versiunea de software ajunge la G950FXXU4DSBA pe Galaxy S8 şi la G955FXXU4DSBA pe Galaxy S8+. Softul vine la pachet cu security patch-ul pe februarie 2019, după modelul lui Galaxy Note 8. Cei de la Sammobile oferă posibilitatea de a descărca de la ei softul între timp.

Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu One UI, trebuie spus că aduce o interfaţă minimalistă, axată pe navigarea şi controlul folosind taburi din zona de jos a ecranului. Are şi Night Mode, multiple opţiuni noi de optimizare a consumului de baterie, meniu de multitasking nou şi gesturi de navigare alternative în loc de butoane virtuale.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×