Mobicast #192: Podcast/Videocast săptămânal despre lansare HTC U11+, HTC U11 Life, Nokia 2, Call of Duty WWII şi Thor Ragnarok

1.467 ori
<b>Mobicast #192: Podcast/Videocast săptămânal despre lansare HTC U11+, HTC U11 Life, Nokia 2, Call of Duty WWII şi Thor Ragnarok</b>Dacă e weekend, ştiţi ce moment e, momentul pentru un nou Mobicast. Am ajuns la ediţia 192 a podcast-ului şi videocast-ului nostru săptămânal, care e despre lucruri din Taiwan şi lucruri din... Asgard. Adică despre noile telefoane HTC şi despre filmul..

Dacă e weekend, ştiţi ce moment e, momentul pentru un nou Mobicast. Am ajuns la ediţia 192 a podcast-ului şi videocast-ului nostru săptămânal, care e despre lucruri din Taiwan şi lucruri din... Asgard. Adică despre noile telefoane HTC şi despre filmul Thor 3. Am discutat despre sosirea lui iPhone X în magazine, noul telefon Razer Phone de gaming, lansarea jocului Call of Duty WW II şi noi telefoane Oppo la orizont.

Hai să vedem ştirile întâi:

1. ASUS a trecut deja la modă ecranelor 18:9 cu muchii înguste, prin modelul ASUS Pegasus 4S. Terminalul este unul midrange, cu baterie generoasă şi nu arată rău deloc.

2. Oppo R11s a devenit oficial, cu un ecran 18:9 de 6 inch şi gurile rele zic că este terminalul de la care s-a inspirat OnePlus 5T. Are camera duala în spate şi o cameră selfie puternică.

3. Oppo R11s Plus este un mega phablet nou, de 6.43 inch cu aspect 18:9 şi procesor Snapdragon 660. Are în mare aceleaşi dotări că modelul R11s, doar că este mai mare şi are bateria mai generoasă. Camere de calitate.

4. Razer Phone a debutat, drept un telefon de gaming, aşa cum rar mai vedem în ziua de azi. Are 8 GB RAM, baterie de 4000 mAh şi un ecran de 5.7 inch şi cu refresh rate de 120 Hz. Foarte fluid afişajul.

5. Xiaomi Redmi Y1 a debutat pe piaţa din India, cu o cameră selfie de 16 megapixeli şi preţ de doar 140 de dolari. Cam generic, dar în acelaşi timp suficient la suma propusă.

6. HTC U11 Life a devenit oficial, drept un telefon HTC midrange cu Android One şi preţ de 1600 lei. Păstrează designul lui U11 intact, doar ca într-un format mai mic.

7. HTC U11+ a debutat oficial cu ecran 18:9, Android Oreo şi baterie de 3930 mAh. Face trecerea la un format cu muchii înguste şi mută scannerul de amprente în spate. Păstrează camera lui U11

8. Avem primele impresii despre Google Pixel 2, care a fost scos din cutie de colegul Vicu Ţurcan. Se pare că nu e dracul chiar aşa negru şi cel puţin acest model nu are vreunul din defectele asociate celui mare. Totuşi calitatea construcţiei e bizară, pentru că aluminiul e acoperit material plastic.

9. Nokia 2 a devenit oficial, drept un handset entry-level cu baterie generoasă, de 4100 mAh şi preţ de doar 99 de euro. Are chipset-ul minim necesar pentru a oferi suport 4G LTE, un Snapdragon 212.

10. ZTE Blade A3 a debutat oficial, cu o cameră duala selfie şi baterie de 4000 mAh. Costă 120 de dolari şi are un ecran HD de 5.5 inch, dar şi un sistem special de deblocare facială.

FAIL şi WIN

Trecem la secţiunea FAIL şi WIN, cu un FAIL legat de faptul că iPhone X şi Face ID sunt relativ uşor de păcălit de doi fraţi gemeni, după cum au arătat testele realizate în ultimele zile. Se lucrează şi la măşti din latex tot mai profi care să păcălească sistemul Apple, din ce am înţeles.

La capitolul WIN punem nouă versiune de FIFA Mobile, numită FIFA Football, care ajunge la versiunea 18 şi oferă un pachet cu jucătorul Cristiano Ronaldo inclus. Noul release aduce o resetare a echipei, un nou mod campanie, capitole şi experienţa single player. Se schimbă şi sistemul de rankinguri şi jocul rămâne gratuit. Un update, care chiar ne place.

Q&A

Am răspuns apoi la întrebări, unele legate de recenzia lui ASUS ZenFone 4 Max şi unele de achiziţia unui telefon compact, precum un iPhone SE sau un Xperia X Compact să zicem. Am făcut şi alte recomandări de handset-uri şi comparaţii, între Nexus 6P şi OnePlus 3, am vorbit despre sosirea lui Android 8 pe Nokia 3 şi despre aventurile din liceu în clasa a 12-a, chiuluri şi jocuri noi.

Vă mulţumesc de asemenea şi pentru urările de "La mulţi ani!", pe care le apreciez mult.

Diverse (Jocuri, Filme)

La secţiunea Diverse, am vorbit despre filmul Thor Ragnarok, care a fost incredibil de amuzant, chiar de 3 ori mai amuzant decât Guardians of the Galaxy 2, dacă vă vine să credeţi. Regizorul Taika Waititi a făcut o treabă fantastică şi nu am mai râs de mult aşa. Thor e tuns scurt, se duelează cu Hulk într-o arenă, iar cel mai tare personaj este Korg, o creatură masivă din piatră, care are o voce subţire şi blajină. Vocea sa este interpretată chiar de regizor.

Am mai vorbit despre sezonul nou "Walking Dead", care e cam subţire şi previzibil, despre finalul de sezon "Ray Donovan" şi despre conferinţa de gaming Game On care are loc între 3 şi 5 noiembrie în Bucureşti la Romexpo. Tot acolo are loc şi Salonul Auto Bucureşti. Am încheiat vorbind despre jocuri, printre care şi experienţa mea cu Wolfenstein II, care începe exagerat de  hardcore, cu împuşcarea unui câine, abuz domestic şi o decapitare.

Horizon Zero Dawn primeşte un mare update pe 7 noiembrie, care deblochează arme noi, un tărâm îngheţat şi noi questuri. Pe 3 noiembrie a sosit şi Call of Duty WW II, care ne duce înapoi în Normandia şi are atât mod multiplayer, cât şi mod Zombies. O revenire la origini mult aşteptată. Cam acesta a fost Mobicast 192 şi ne reauzim săptămâna viitoare când o să fim deja familiarizaţi cu iPhone X!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×