iPhone X poate fi deblocat dacă ai un frate geamăn

2.584 ori
<b>iPhone X poate fi deblocat dacă ai un frate geamăn</b>Așa cum v-am informat și noi într-un articol în această dimineață, cei de la Apple au oferit în testare deja iPhone X către youtuberi și publicații tech, ocazie ideală pentru a fi testat și soluția numită Face ID. Una dintre marile întrebări

Exact! A început perioada de terorizare a luiiPhone X. Primele modele au ajuns la YouTube-uri, la cele mai populare publicații tech, așa că în viitorul apropiat vom vedea numai știri și clipuri despre cum iPhone X va fi luat la mărunțiș, de la teste de rezistență până la experimente ciudate. Prima problemă deja a fost găsită, iPhone X nu poate deosebi gemenii. Publicația Mashable a încercat să păcălească Face ID-ul înregistrând fața unui geamăn și deblocând smartphone-ul cu fața celuilalt.

Pentru credibilitate, funcția a fost testată pe două perechi de gemeni. În toate cazurile Face ID-ul a fost păcălit. Chiar și atunci când gemenii își scoteau ochelarii. Pe de altă parte, cei de la Business Insider la fel au făcut un test cu o singură pereche de gemeni, iar în acest caz, Face ID-ul a făcut diferența dintre cei doi.

Cel mai probabil aceste rezultate contradictorii sunt cauzate de faptul că nu toți gemenii sunt exact la fel. Așa că este foarte probabil ca Face ID-ul să facă diferența. Totuși, este de admirat că iPhone X poate recunoaște proprietarul chiar și atunci când acesta poartă ochelari de soare ori căciulă. 

Țin totuși să menționez că Apple a vorbit despre vulnerabilitatea Face ID-ului, marja de eroare fiind de 1 la un milion, dar ceva îmi spune că în lume sunt „un pic” mai mulți gemeni. Totodată, Apple recomandă ca gemenii și utilizatorii sub 13 ani să utilizeze parolă deoarece Face ID-ul poate întâmpina dificultăți la identificarea acestor grupuri de oameni. 

Evident, în viitorul apropiat vor apărea mai multe probleme și discuții despre faptul că Touch ID-ul era cea mai sigură și comodă opțiune pe iPhone, între timp, dacă ai un iPhone X și un frate geamăn, ar fi bine să te înțelegi mai bine cu el, sau să îți setezi o parolă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×