Prezentare Moto Mods: Incipio Offgrid Power Pack e cel mai discret modul pentru Moto Z, oferă şi câteva ore în plus de uz (Video)

2.460 ori
<b>Prezentare Moto Mods: Incipio Offgrid Power Pack e cel mai discret modul pentru Moto Z, oferă şi câteva ore în plus de uz (Video)</b>Am primit la test 4 module Moto Mods pentru Motorola Moto Z şi nu ne-a fost teamă să le punem la treabă. Unele au fost cam groase şi masive, dar de departe cel mai compact este Incipio Offgrid Power Pack. El e practic un soi de baterie externă care se..

Am primit la test 4 module Moto Mods pentru Motorola Moto Z şi nu ne-a fost teamă să le punem la treabă. Unele au fost cam groase şi masive, dar de departe cel mai compact este Incipio Offgrid Power Pack. El e practic un soi de baterie externă care se alipeşte la telefon via pini şi magnetism.

Costă în jur de 80 de dolari şi aduce o baterie cu capacitate de 2.220 mAh. Măsoară 6.2 mm în grosime şi cântăreşte 79 de grame, ambele cifrele rezonabile pentru un accesoriu ataşabil. Pe hârtie ni se promit 20 de ore de funcţionare în standby şi din ce am înţeles ar există şi o versiune cu încărcare wireless a acestui accesoriu. Avantajul lui Incipio Offgrid Power Pack e că nici nu simţiţi că aveţi un gadget ataşat în spatele telefonului.

Playback video extra cu Incipio Offgrid Power Pack atasat la Motorola Moto Z

Mai mult decât atât îi creşte şi aderenţa lui Moto Z şi are o textură plăcută. În Setări pe Moto Z găsim procentaje şi statistici pentru ambele baterii, cea a telefonului şi cea a modulului, iar câtă vreme modulul e ataşat, bateria lui Moto Z se va încărca de la el. Noi am înregistrat cca 4 ore de playback video extra, ajungând la un total de 12 ore şi 37 de minute cu smartphone-ul Motorola.

Avantajul e că telefonul se încarcă rapid, văzând cu ochii şi accesoriul la fel, în câteva zeci de minute. E drept că la acest preţ puteţi achiziţiona şi o baterie externă de 10.000 mAh sau mai mare chiar, dar pe aceea o veţi pierde mai uşor şi va fi nevoie şi de un cablu care va face inestetic Moto Z şi nu chiar uşor de ţinut la ureche.

Cu siguranţă cel mai discret Moto Mod şi cu un plus la ergonomie. Pare genul de produs ce va fi oferit cadou de operatori si retaileri pe viitor, deci va fi la îndemâna multora. Îl puteți comanda de pe Amazon, iar recenzia lui Moto Z o puteți urmări aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×