Prezentare Moto Mods: JBL Soundboost e un surplus de bas și volum binevenit pentru Moto Z (Video)

1.486 ori
<b>Prezentare Moto Mods: JBL Soundboost e un surplus de bas și volum binevenit pentru Moto Z (Video)</b>Jumătate din farmecul lui Moto Z îl reprezintă accesoriile sale modulare, e lesne de înţeles asta şi ca atare am simţit nevoia să aruncăm şi o privire asupra lor. Exact când terminasem recenzia terminalului au ajuns şi Moto Mods la noi şi vi le-am..

Jumătate din farmecul lui Moto Z îl reprezintă accesoriile sale modulare, e lesne de înţeles asta şi ca atare am simţit nevoia să aruncăm şi o privire asupra lor. Exact când terminasem recenzia terminalului au ajuns şi Moto Mods la noi şi vi le-am prezentat pe îndelete. Hai să vedem cum stăm întâi cu aspectul acustic, prin intermediul lui JBL Soundboost.

Acesta este un modul acustic pentru Moto Z, care se ataşează magnetic şi prin pini în spatele terminalului. Costă în jur de 80 de dolari şi pentru a nu va induce confuzie prin termenul "modul acustic", o spunem pe şleau: două difuzoare externe de 3W, alipite la o baterie şi ataşate în spatele handset-ului. Gadgetul include şi port USB Type-C şi are un kickstand portocaliu care sprijină handsetul pentru o audiţie mai bună.

Am remarcat şi că orificiile difuzoarelor tind să adune uşor particule de praf şi murdărie, deci grijă mare la curăţenie. Cât despre savurarea muzicii prin intermediul lui JBL Soundboost, brandul JBL îşi respectă blazonul livrând aici un super bas, cu mult peste ce oferă orice telefon, tabletă sau chiar unele laptopuri. Volumul e foarte ridicat şi poate acoperi lejer discuţiile dintr-o cameră de cămin de studenţi spre exemplu.

JBL SoundBoost Speaker, pentru Motorola Moto Z

Vocile se aud perfect, nu avem distorsionare şi claritatea e excelentă. Am atins 101.5 dBA la testul cu decibelmetrul, în condiţiile în care Motorola Moto Z fără accesoriu ajunge la maxim 86 dBA, deci boostul e simţit. Mai primim şi o baterie de 1.000 mAh integrată în modul şi care pe hârtie oferă 10 ore de funcţionare a bateriei în plus. In realitate puteţi rula 2-3 discografii extra cu aceasta baterie. Cu o grosime de 13 mm şi greutate de 145 grame, difuzoarele stereo fac Moto Z ceva mai gros, dar merită sacrificiul pentru pasionaţii de muzică.

E un avantaj că nu trebuie să vă mai căraţi cu boxa externă după voi şi să o pierdeţi, pentru că o aveţi lipită de telefon. Un Moto Mod pe care îl putem recomanda fără probleme. Recenzia telefonului o puteți găsi aici, iar dacă vă întrebați cât costă, puteți afla de pe eMAG, care tocmai i-au aplicat o reducere destul de consistentă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×