Modulele Moto Mods care au câştigat un hackaton Motorola includ un joystick şi un aparat cosmetic

683 ori
<b>Modulele Moto Mods care au câştigat un hackaton Motorola includ un joystick şi un aparat cosmetic</b>Cei de la Motorola au desfășurat de curând și un hackaton special destinat dezvoltării de noi module Moto Mods pentru smartphone-urile din seria Z. Aflăm astăzi faptul că modulele Moto Mods finaliste includ un accesoriu de tip joystick, dar și un

Aflăm cu ceva vreme în urmă că Motorola ar avea de gând să ofere 12 module Moto Mods pe an pentru terminalele sale modulare şi acum au început să apară şi noi proiecte de gen. Pentru a crea module cu adevărat utile, Moto a cerut ajutorul dezvoltatorilor şi inginerilor inspiraţi, prin intermediul unui hackaton. Ce a ieşit aflaţi mai jos.

Moto Z debuta în iulie la nivel internaţional, cu 4 module: proiector, difuzoare JBL, husa protectoare şi battery pack. Recent a ajuns si in Romania si am realizat un hands on aici. Au apărut pe final de an si modulul Hasselblad şi cel Mophie, dar şi unul cu dock auto. E în pregătire şi unul cu realitate augmentată pe bază de tehnologie Tango, iar accesibilitatea către terţe părţi face proiectul deschis spre evoluţie.

O serie de hackatonuri contribuie la acest trend, un eveniment de genul având loc la New York în această lună şi unul fiind programat pentru luna viitoare în San Francisco. 17 proiecte au fost înscrise la cel din New York, provenind de la un total de 53 de dezvoltatori, iar cele 3 proiecte câştigătoare au inclus un convertor digital to analog/analog to digital audio, care îmbunătăţeşte acustica unui telefon.

Apoi avem şi un modul cu joystick la pachet numit Sidepad, ideal pentru jocuri şi un modul cunoscut că Bella, folosind senzori pentru a colecta date despre pielea utilizatorului şi a oferi sfaturi cosmetice personalizate. Câştigătorii vor merge la Chicago pentru a îşi prezenta modulele celor de la Motorola, încercând să obţină finanţare de la Lenovo Capital şi ulterior comercializarea produselor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×