Prezentare Moto Mods: Insta Share Projector pentru Motorola Moto Z, e numai bun pentru o prezentare Power Point rapidă sau un meci văzut cu prietenii (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola  Lenovo  Accesorii 1.815 ori
<b>Prezentare Moto Mods: Insta Share Projector pentru Motorola Moto Z, e numai bun pentru o prezentare Power Point rapidă sau un meci văzut cu prietenii (Video)</b>Modulele Moto Mods sunt excelente pentru a extinde funcţionalitatea lui Motorola Moto Z şi unele îl fac chiar să suplinească gadgeturi sau aparate de 4-5 ori mai mari. Dacă o baterie, o cameră sau difuzoare are deja Moto Z, ei bine proiector nu are..

Modulele Moto Mods sunt excelente pentru a extinde funcţionalitatea lui Motorola Moto Z şi unele îl fac chiar să suplinească gadgeturi sau aparate de 4-5 ori mai mari. Dacă o baterie, o cameră sau difuzoare are deja Moto Z, ei bine proiector nu are, deci Insta Share Projector e cu adevărat un add on deosebit. Costă în jur de 250-300 de euro şi îl analizăm mai jos.

E un capac spate cu proiector pico integrat şi cu o baterie de 1.100 mAh ce oferă 1 oră de playback. Accesoriul măsoară 11 mm în grosime, cântăreşte 125 de grame şi oferă playback 480p. Proiectorul este unul de 50 lumens, iar lampa sa ar trebui să asigure 10.000 de ore playback. E şi un kickstand aici cu unghiuri generoase de rabatare, între 20 şi 90 de grade.

Insta Share Projector

Primim şi port USB Type-C, iar proiectorul şi telefonul împreună pot oferi cam 5-6 ore de playback video în total. Insta Share Projector porneşte cu o apăsare de buton fizic şi are şi o rotiţă menită pentru reglarea clarităţii imaginii. Am constatat la utilizarea sa că distanţa ideală de proiecţie este de 2-3 metri pentru a savura cum trebuie un film sau un meci.

Remarcăm şi că imaginea se vedem cel mai bine într-o cameră perfect întunecată, semiîntunericul făcând imaginea să pară mai puţin clară. Acest gadget oferă echivalentul unei proiecţii cu diagonală de 70 de inch şi dacă dorim putem conecta la Moto Z şi difuzoare Bluetooth separate pentru a completa experienţă. Modulul e bine construit, are şi un ventilator discret, care nu face zgomot şi aș putea spune că e chiar compact, având în vedere ce oferă.

Avem parte de aspect ratio 16:9, contrast ratio de 400:1 şi throw ratio de 1.2. Văd această soluţie ideală pentru o proiectare rapidă a unui fişier PowerPoint la o întâlnire de afaceri la care a picat proiectorul de serviciu sau laptopul legat de la ecran TV. E bun şi la proiectat un meci ad hoc la o terasă şi văzut un film pe perete, într-o zi întunecată de iarnă sau toamnă.

Probabil add on-ul meu preferat dintre cele 4, Insta Share Projector e cu adevărat ceva special şi diferit, ceva ce Moto Z nu are deja. Şi durata totală de 5-6 ore de playback nu e deloc rea! Recenzia lui Motorola Moto Z o puteți citi aici, iar dacă v-a convins materialul nostru, puteți cumpăra modulul de pe Amazon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×