(P) Licență pentru Windows 10 Pro la doar 10.9 euro și alte reduceri atractive oferite de GoodOffer24

1.155 ori
<b>(P) Licență pentru Windows 10 Pro la doar 10.9 euro și alte reduceri atractive oferite de GoodOffer24</b>Dacă plănuiți de ceva timp achiziția unei licențe Windows sau Office dar ați fost rezervat din cauza sumelor practicate pe plan local, aflați că există o modalitate prin care vă puteți bucura de o licența oficială la un preț

Dacă plănuiți de ceva timp achiziția unei licențe Windows sau Office dar ați fost rezervat din cauza sumelor practicate pe plan local, aflați că există o modalitate prin care vă puteți bucura de o licența oficială la un preț tare accesibil. Astăzi vă prezentăm oferta de primăvară a celor de la Goodoffer24, retailer care pune la dispoziția voastră o suită completă de soluții software populare din portofoliul Microsoft.

Windows 10 Pro este produsul aflat în prim-plan și aflați că o licență pentru activarea acestuia costă în oferta GoodOffer24 doar 10.90 euro, fiind destinat atât sistemelor pe 32-bit, cât și celor pe 64-bit. Prețul de față va fi afișat odată cu aplicarea codului promo Ymobil15 în secțiunea de comandă și la scurt timp de la achiziție veți primi licența pe adresa de e-mail.

Există și un serviciu de suport în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri cu procesul de achiziție/instalare. Aveți mai sus o listă a produselor ce intră în promoția actuală și pentru care se aplică codul promo Ymobil15, iar mai jos aveți link-uri pentru descărcarea gratuită a produselor software direct de pe site-ul Microsoft:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×