(P) Noi reduceri software! Licență Windows 10 Pro pentru doar 9.46 euro și pachetul Office 2016 Pro la 21.43 euro

1.968 ori
<b>(P) Noi reduceri software! Licență Windows 10 Pro pentru doar 9.46 euro și pachetul Office 2016 Pro la 21.43 euro</b>După ce de Crăciun cei de la Goodoffer24 ne ofereau o serie de promoții speciale pentru produse software, iată că și acum la început de 2019 avem parte de discount-uri atractive pentru cele mai populare titluri software de la Microsoft

După ce de Crăciun cei de la Goodoffer24 ne ofereau o serie de promoții speciale pentru produse software, iată că și acum la început de 2019 avem parte de discount-uri atractive pentru cele mai populare titluri software de la Microsoft. Astfel, în cazul în care sunteți interesați să faceți un upgrade pentru software-ul computerului vostru în perioada următoare, vă prezentăm următoarele oferte avantajoase.

Aflați că toate produsele din secțiunea software vândute de către site-ul GoodOffer24 primesc reducere de 20%, odată cu folosirea codului promoțional Y2019NY20. Acest cod poate fi utilizat până la data de 31 ianuarie și astfel beneficia de produsele software vizate la prețuri mult mai avantajoase. Iată cele mai atractive produse:

Un avantaj la comanda acestor licențe software de pe site-ul Goodoffer24.com este sosirea rapidă prin e-mail a codului de activare al produsului achiziționat. Există și un departament de relații clienții pentru cei care au nevoie de suport sau întrebări despre procesul de achiziție/activare la adresa de e-mail info@goodoffer24.com.

Windows 10 Pro

Pentru a comanda de exemplu Windows 10 Pro tot ce aveți de făcut este să adăugați produsul în coș, să folosiți codul Y2019NY20 și să porniți către plată. Puteți alege de aici metoda dorită de plată (fiind recomandat PayPal), apăsa butonul comandă și aștepta sosirea licenței software pe e-mail rapid. 

Înainte de utilizarea unui astfel de cod de activare este necesară și descărcarea produsului software dorit direct de pe site-ul Microsoft, după care nu vă mai rămâne decât să activați codul achiziționat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×