Google pregătește un nou Pixelbook cu ecran 4K, tastatură iluminată și buton pentru Assistant

1.133 ori
<b>Google pregătește un nou Pixelbook cu ecran 4K, tastatură iluminată și buton pentru Assistant</b>În această toamnă așteptăm ca cei de la Google să lanseze pe lângă noi terminale mobile și alte dispozitive precum Chromebook-uri. Unul dintre acestea este cunoscut la nivel intern drept "Atlas" și pe baza informațiilor descoperite se pare că

Pe lângă noile smartphone-uri Pixel cei de la Google pregătesc în această toamnă și lansarea de noi dispozitive Chromebook, unul dintre acestea fiind succesorul lui Pixelbook. Pe seama unui raport emis de către XDA-Developers aflăm că la ora actuală sunt testate la nivel intern 3 variante diferite de terminale Chrome OS și anume: Nocturne, Atlas, respectiv Cheza. Noi avem detalii despre "Atlas", acesta viind noul Pixelbook.

Google Atlas

Aflăm pe această cale faptul că dispozitivul va sosi cu ecran 4K, cu un procesor Intel Kaby Lake și cu 8 GB de RAM. Nu va avea slot pentru carduri microSD, dar primim la bord și o tastatură iluminată, cât și un buton fizic pentru activarea lui Google Assistant. Nu se știe cât de practic va fi un asemenea buton pe un laptop de genul, dar poate că Google îi va găsi întrebuințări variate.

Pentru moment acestea sunt informațiile știute și ținând cont de modelul anterior, la nivel de look nu ar trebui să se schimbe mare lucru mai ales în situația în care design-ul lui Pixelbook a fost tare apreciat. La ce trebuie să ne așteptăm sunt prețuri mari de peste 1000 dolari în funcție de configurații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×