Orange se pregătește de Black Friday; Află când încep reducerile și cum poți câștiga un Samsung Galaxy Note 9

1.491 ori
<b>Orange se pregătește de Black Friday; Află când încep reducerile și cum poți câștiga un Samsung Galaxy Note 9</b>În aceste zile mulți dintre retailerii de la noi au demarat campanii de tip Black Friday, anunțând organizarea a două etapte în acest an. Există și comercianți care și-au anunțat planurile cu privire la acest eveniment de shopping, Orange fiind

În prag de weekend operatorul Orange România are un anunț important de făcut cu privire la promoția de Black Friday. Astfel, cei care vor să afle primii când începe evenimentul de shopping se pot înscrie încă de pe acum cu adresa de email pe pagina dedicată a operatorului și totodată înscrie pe această cale la tragerea la sorți ce va desemna câștigătorul unui smartphone Samsung Galaxy Note 9. 

Orange

Este important să vă faceți și un cont online ulterior în cazul în care nu aveți deja unul și să vă actualizați adreas de livrare pentru a economisi timp în momentul efectuării comenzii. De asemenea, odată ce vă înscrieți cu adresa de email veți avea și un preview al produselor care vor intra în oferta de Black Friday. 

Așteptați-vă la reduceri atractive pentru smartphone-uri, tablete, dar și pentru purtabile și accesorii. Nu ar fi exclus să vedem și unele discount-uri aplicate produselor din zona recondiționate care vor avea prețuri mai accesibile decât variantele noi. Vă puteți înscrie la concursul Orange de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×