Promoția GeekBuying de 1 iunie este acum live! Drone, roboți și smartwatch-uri la prețuri speciale

1.181 ori
<b>Promoția GeekBuying de 1 iunie este acum live! Drone, roboți și smartwatch-uri la prețuri speciale</b>Luna mai este pe sfârșite și vedem cum retailerii încep să se pregătească pentru vară, anotimp ce va debuta printr-o sărbătoare mondială și anume Ziua Copilului. Cei de la GeekBuying au dat deja startul unei campanii de genul care ne aduce

Deși parcă mai ieri ne luptam cu nămeții din martie, acum ne pregătim să întâmpinăm vara și ne gândim desigur la concediu și la destinația în care ne vom petrece vacanța. Până atunci mai e puțin timp și o sărbătoare care marchează startul verii este Ziua Copilului celebrată la nivel internațional pe data de 1 iunie. Fix acesta este și subiectul celei mai recente campanii marca GeekBuying care ne aduce reduceri interesante, câteva dintre acestea fiind afișate mai jos:

Smartwatch pentru copii Tencent

Smartwatch tencent

Pentru a vă suprinde copilul cu un cadou mai special, aveți la dispoziție acest smartwatch de la Tencent pe care îl puteți achiziționa pentru suma de doar 33.93 euro. Ceasul inteligent de față dispune de un ecran tactil IPS de 1.44 inch, de conectivitate GPS, GSM, dar și WiFi prin intermediul cărora părinții vor afla locația în care se află cel mic. Există și funcție de ascultare și ceasul este adresat celor cu vârste între 6 și 12 ani. 

Dronă Xiaomi MITU

Xiaomi MITU

Tot un cadou inedit este și drona Xiaomi MITU pe care cel mic o va îndrăgi cu siguranță. Acest aparat de zbor poate filma la rezoluție HD și dispune de giroscop, de rotire la 360 grade, dar și de funcția de menținere a altitudinii. Drona se va controla direct de pe ecranul smartphone-ului prin intermediul conexiunii WiFi și aflați că bateria de 920 mAh de la interior promite o autonomie de până la 10 minute de zbor. Prețul este de 67.02 euro!

Robot JJRC R2

JJRC R2

Nu în ultimul rând pe lista noastră de sugestii avem și robotul JJRC R2 pe care GeekBuying îl vinde în această perioadă la suma de doar 16.96 euro. Robotul poate fi programat pentru a realiza mișcările dorite și poate fi controlat prin gesturi. Poate patrula pe ritmul muzicii prin casă, evita obstacolele întâlnite în cale, dar și trimite mesaje sau remindere. 

Acestea sunt doar câteva dintre produsele propuse de către GeekBuying cu ocazia zilei de 1 iunie și pentru a vedea întreaga oferă vă invităm să accesați pagina campaniei de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×