Xiaomi are programat un eveniment pe 17 septembrie când ar putea dezvălui noi smartwatch-uri

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 917 ori
<b>Xiaomi are programat un eveniment pe 17 septembrie când ar putea dezvălui noi smartwatch-uri</b>Lansările din luna septembrie vor continua și după marele eveniment Apple din această seară, printre companiile de pe lista celor care pregătesc noutăți numărându-se și Xiaomi. Aceștia au trimis invitațiile de presă pentru o conferință ce va avea

Pe data de 17 septembrie cei de la Xiaomi au programat un nou eveniment de presă, o zi în care pare că vor dezvălui noi dispozitive din zona purtabilelor sub branding Huami. Vedeți mai jos imagini ale invitației pe care cei din presă au primit-o și care are tematică din Avengers: Infinity War, semn că ar putea debuta aici și un ceas inteligent mai special cu look sau accesorii inspirate din universul Marvel.

Xiaomi

Din păcate nu avem detalii despre dispozitivul ce urmează a debuta aici, dar faptul că apare logo-ul Huami ar trebui să fie de ajuns astfel încât să ne confirme că este vorba despre un purtabil. Se face aluzie și la seria Amazfit prin motto-ul de pe cutia invitației care spune în felul următor: "Amaze the Life, Fit the Future".

La ora actuală produsele Xiaomi Huami au prețuri cuprinse între 50 dolari (pentru brățări de fitness) și 200 dolari (pentru smartwatch-uri cu GPS și certificare 5ATM pentru rezistență la apă). Așteptăm cu mare interes lansarea de pe 17 septembrie și vă amintim că luna trecută am testat și noi un purtabil Xiaomi Amazfit, fiind vorba despre modelul Bip. Recenzia o găsiți aici!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×