Xiaomi are programat un eveniment pe 17 septembrie când ar putea dezvălui noi smartwatch-uri

1.132 ori
<b>Xiaomi are programat un eveniment pe 17 septembrie când ar putea dezvălui noi smartwatch-uri</b>Lansările din luna septembrie vor continua și după marele eveniment Apple din această seară, printre companiile de pe lista celor care pregătesc noutăți numărându-se și Xiaomi. Aceștia au trimis invitațiile de presă pentru o conferință ce va avea

Pe data de 17 septembrie cei de la Xiaomi au programat un nou eveniment de presă, o zi în care pare că vor dezvălui noi dispozitive din zona purtabilelor sub branding Huami. Vedeți mai jos imagini ale invitației pe care cei din presă au primit-o și care are tematică din Avengers: Infinity War, semn că ar putea debuta aici și un ceas inteligent mai special cu look sau accesorii inspirate din universul Marvel.

Xiaomi

Din păcate nu avem detalii despre dispozitivul ce urmează a debuta aici, dar faptul că apare logo-ul Huami ar trebui să fie de ajuns astfel încât să ne confirme că este vorba despre un purtabil. Se face aluzie și la seria Amazfit prin motto-ul de pe cutia invitației care spune în felul următor: "Amaze the Life, Fit the Future".

La ora actuală produsele Xiaomi Huami au prețuri cuprinse între 50 dolari (pentru brățări de fitness) și 200 dolari (pentru smartwatch-uri cu GPS și certificare 5ATM pentru rezistență la apă). Așteptăm cu mare interes lansarea de pe 17 septembrie și vă amintim că luna trecută am testat și noi un purtabil Xiaomi Amazfit, fiind vorba despre modelul Bip. Recenzia o găsiți aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×