Reduceri de Black Friday la TomTop.com! Imprimantă 3D, căști Samsung și gimbal pentru smartphone

830 ori
<b>Reduceri de Black Friday la TomTop.com! Imprimantă 3D, căști Samsung și gimbal pentru smartphone</b>Și retailerul chinez TomTop.com a dat startul campaniei de Black Friday, oferindu-ne produse la prețuri foarte interesante după cum veți descoperi din rândurile de mai jos. Pe lista de recomandări se află o imprimantă 3D accesibilă, dar și

În plină campanie de Black Friday iată că cei de la TomTop vin în întâmpinarea noastră cu o serie de reduceri foarte interesante, pe listă aflându-se și produse disponibile în depozitele de pe plan european. În prim plan se află o imprimantă 3D, dar avem și alte produse precum un gimbal pentru stabilizarea filmării cu smartphone-ul, respectiv o pereche de căști Samsung in-ear pe fir. Iată-le mai jos:

Imprimantă 3D Anet A8

După cum am precizat și mai sus, în centrul atenției se află această imprimantă 3D numită Anet A8 pe care o puteți achiziționa acum la suma de doar 123.05 euro și asta direct din depozitul european al comerciantului. Pachetul va pleca din Germania și livrarea se va realiza rapid într-o perioadă de 4-6 zile. Produsul de față este de tip DYI ceea ce înseamnă că îl veți asambla singuri. Apoi puteți printa jucării din plastic, statuete, ba chiar și huse de telefon.

Căști originale Samsung EG920

Samsung EG920

Cât despre căștile despre care vă vorbeam în introducere, acestea sunt un model Samsung EG920, iar comerciantul chinez ne asigură că avem de-a face cu un produs original. Prețul este de doar 3.24 euro dacă folosiți codul promoțional COCO5156 în secțiunea de comandă.

Gimbal stabilizare pentru smartphone

Nu în ultimul rând avem ceva pentru acele persoane care filmează mult cu smartphone-ul și vor să aibă parte de materiale fără tremur și mișcări. În ajutorul vostru sosește gimbalul FeiyuTech Vimble 2, un stabilizator de imagine pe 3 axe care poate fi utilizat pentru diferite scenarii, inclusiv fotografii panoramice. Prețul este de numai 63.98 euro în acest moment odată cu folosire codului promo IT3766.

Întreaga ofertă de Black Friday a celor de la TomTop.com poate fi găsită aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×