Reduceri bune la Cafago.com: cameră Full HD pentru bordul maşinii şi lacăt inteligent

870 ori
<b>Reduceri bune la Cafago.com: cameră Full HD pentru bordul maşinii şi lacăt inteligent</b>Avem astăzi pentru voi noi reduceri din partea celor de la Cafago.com, pe lista de recomandări aflându-se o cameră video pentru bordul mașinii, respectiv un lacăt inteligent care sună tare futurist. Descoperiți din rândurile de mai jos care sunt

Dacă e început de săptămână, ne plac reducerile de la Cafago.com şi avem nişte coduri pentru voi care taie câţiva euro din preţul unor produse pe care nimeni nu s-ar supăra să le aibă prin casă... sau maşină. Avem o cameră de bord pentru automobil, cu filmare Full HD şi auto DVR, dar şi un lacăt deştept cu Bluetooth. Ambele se află mai jos, cu tot cu coduri de discount. Iată produsele:

1. Cameră video auto V41 Dash Cam 

V41 Dash Cam

Aceasta este o cameră de pus pe parbrizul maşinii, la interior cu o ventuză pentru a filma în Full HD traficul din faţa voastră, în caz de accident. Sau în caz că vedeţi un mistreţ sprintând prin sălbăticie să zicem. Are un ecran LCD de 3 inch şi unghi de vizualizare de 170 de grade şi vine şi cu detecţie a mişcării. În general costă 16.65 euro la Cafago.com, dar dacă aplicaţi codul "L7791K", atunci preţul scade la 14.99 euro.

Oferta e disponibilă până pe 15 octombrie. Camera cântăreşte doar 58 de grame şi vine cu 2 kituri de montare, inclusiv cu adeziv sau ventuză. Acoperă 4 benzi la nivel vizual şi detectează automat vibraţiile şi coliziunile.

2. Lacăt inteligent

Lacăt inteligent

Nu strică să ai un lacăt de gen la un bagaj, la o baracă, la o cameră de la subsolul blocului. Vine cu Bluetooth, este rezistent la apă şi are o aplicaţie specială cu care vă conectaţi la el. Ştie şi parola şi se conectează la telefoanele cu iOS sau Android fără probleme. Bateria integrată asigură lejer 1000 de deblocări, poate chiar mai mult. Conectându-se la telefon vă scăpa de încă o pereche de chei.

Veţi putea şi să faceţi mai multe conturi pentru mai mulţi utilizatori. Este fabricat din oţel inoxidabil şi aliaj de aluminiu, dar şi zinc. De obicei costă 16.64 euro la Cafago.com, dar dacă aplicaţi codul cupon "L22636H", preţul ajunge la 9.98 euro. Oferta tine până pe 15 octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×