Reduceri excelente la Cafago.com; Iată produsul star din nouă ofertă: aspiratorul Xiaomi Mijia Smart

823 ori
<b>Reduceri excelente la Cafago.com; Iată produsul star din nouă ofertă: aspiratorul Xiaomi Mijia Smart</b>Am revenit cu o nouă serie de reduceri atractive găsite în oferta celor de la Cafago.com. Pe listă se află purtabile, accesorii auto, dar şi electrocasnice, precum produsul vedetă selectat mai jos. E vorba despre un aspirator Xiaomi Mijia

Am revenit cu o nouă serie de reduceri atractive găsite în oferta celor de la Cafago.com. Pe listă se află purtabile, accesorii auto, dar şi electrocasnice, precum produsul vedetă selectat mai jos. E vorba despre un aspirator Xiaomi Mijia Smart Vacuum Cleaner, care primeşte o tăiere de preţ.

Xiaomi Mijia Vacuum Cleaner

Cafago vinde în general produsul pe la 400 sau 349 de euro, dar folosind codul cupon "BG028P" vet duce preţul la 277.99 euro. Acesta este un aspirator high end, gândit să concureze cu Roomba şi produsele scumpe de la Samsung sau alte branduri mari. Vine cu un procesor bun de un set top box mai deştept, un ARM Cortex A7 quad core, dar şi o baterie de 5200 mAh.

Xiaomi Mijia Vacuum Cleaner

Oferă o autonomie de 2.5 ore, timp în care poate curăţa şi recurăţa 250 de metri pătraţi. Evident se poate controla cu o aplicaţie direct de pe smartphone, fără probleme. Poate curăţa după colţuri şi se poate orienta în funcţie de obstacole. Când simte că se descarcă se va duce automat la dockul de încărcare pentru a se alimenta.

Are atât curăţare orizontală, cât şi verticală şi un motor puternic, asigurând un flux de aer puternic şi o presiune ridicată pentru a scăpa de praf şi acarieni. Foloseşte baterii LG şi Panasonic de înaltă densitate, cu ciclu de viaţă de până la 2 ani sau mai mult. Este testat cu sute de mii de coliziuni pentru acuratetea senzorilor săi.

Iată cum arată restul produselor din oferta specială Cafago:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×