Samsung pregătește o achiziție importantă ce i-ar putea aduce un mare avantaj în zona de captură foto cu smartphone-ul

959 ori
<b>Samsung pregătește o achiziție importantă ce i-ar putea aduce un mare avantaj în zona de captură foto cu smartphone-ul</b>În momentul de față vedem cum multe companii ce activează în zona smartphone încearcă să aducă tehnologii deosebite în zona de captură foto, un accent mare fiind pus pe capabilitățile de zoom optic. Recent chinezii de la Oppo

În momentul de față vedem cum multe companii ce activează în zona smartphone încearcă să aducă tehnologii deosebite în zona de captură foto, un accent mare fiind pus pe capabilitățile de zoom optic. Recent chinezii de la Oppo prezentau o soluție de zoom hibrid 10x ce are șanse mari să schimbe industria de camere foto mobile, iar acum descoperim că și Samsung face progres în acest domeniu.

Aflăm că sud-coreenii se află în discuții avansate pentru achiziția companiei israeliene Corephotonics pentru suma de 150 - 160 milioane de dolari, companie care are în portofoliu peste 150 brevete referitoare la tehnologii de zoom ce sunt aplicabile smartphone-urilor și care chiar a lucrat cu Oppo pentru dezvoltarea soluției de zoom hibrid 10x recent dezvăluită. 

Pe deasupra mai aflăm și că cea mai recentă invenție a companiei din Israel este un sistem multi-frame de camere ce ar putea oferi până la 25x zoom ceea ce sună de-a dreptul inedit. În cazul în care achiziția se finalizează, Samsung va avea parte de un avantaj clar în fața competitorilor din zona smartphone, cu așa portofoliu de tehnologii și brevete la îndemână.

Cine știe, poate chiar flagship-urile companiei din 2020 vor adopta asemenea camere foto cu zoom optic 10x. 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×