Telefoanele Samsung Galaxy A (2019) vor avea cititor de amprente integrat în ecran, de tip optic

1.385 ori
<b>Telefoanele Samsung Galaxy A (2019) vor avea cititor de amprente integrat în ecran, de tip optic</b>Astăzi vine și confirmarea faptului că într-adevăr telefoanele Samsung din seria Galaxy A (2019) vor avea parte de cititoare de amprente integrat în ecran, ce-i drept doar modelele mai scumpe din gamă. Posibil ca dotarea să ajungă

Samsung a rămas printre ultimii mohicani care mai folosea cititoare de amprente integrate în butoanele Home pe telefoanele din seria Galaxy J (2017) de exemplu. Modelele Galaxy A și Galaxy J6 au trecut deja la integrarea senzorilor în spate, iar următorul pas va fi integrarea lor direct în ecran.

Până acum Samsung nu a implementat această abordare pe vreun telefon, iar Galaxy S10 ar urma să dea startul acestui trend. E vorba despre cititor ultrasonic de amprente integrat sub panoul display-ului. Surse apropiate de companie afirmă că Samsung va integra tehnologia şi pe terminalele din gama Galaxy A, la pachet cu micile decupaje menţionate recent. E vorba despre formatul de ecran Infinity-O, Infinity-U şi Infinity-V.

Insiderii afirmă că Sammy a ajuns la o înţelegere pentru senzori deja. Qualcomm ar fi fost aleasă pentru calitatea cititoarelor sale ultrasonice, dar asta doar pentru Galaxy S10. Modelele Galaxy A vor beneficia de cititoare optice, care sunt ceva mai modeste că performanţă decât cele ultrasonice. Aceste mecanisme sunt mai puţin precise şi nu funcţionează şi în condiţii de degete umede spre exemplu.

Aegis, o firmă din China va furniza aceste componente. Problema cu senzorii ultrasonici e că sunt mai greu de produs în masă (cel puţin până ce a evoluat tehnologia recent) şi au preţ mult mai mare. Seria Galaxy A ar urma să treacă la denumiri cu 2 cifre în 2019, precum Galaxy A70 şi A90, care au scăpat recent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×