Reduceri și Campanii Online #59: Azi Altex, eMAG, PC Garage, Flanco [...]

764 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #59: Azi Altex, eMAG, PC Garage, Flanco [...]</b>Începem săptămâna cu dreptul, adică cu noi oferte pe care vi le prezentăm în articolul cu numărul 59 din seria Reduceri și Campanii Online. Veți descoperi în rândurile de mai jos o listă a celor mai fresh campanii pe care retailerii de la noi

O nouă săptămână este aici și avem desigur noi promoții desfășurate în online. Pentru a vă pune în temă cu cele mai recente campanii pe care retailerii le organizează vă prezentăm astăzi o listă mai jos și vă scutim de procesul de căutare al noutăților. De asemenea, găsiți spre finalul articolului și detalii despre un produs vedetă al zilei care se remarcă prin dotările sale și prin discount-ul pe care îl primește.

Produsul erou al zilei:

Sunt ultimele ore din campania de vânzări flash a celor de la QuickMobile și în cazul în care vreți să prindeți o reducere atractivă ar fi cazul să vă grăbiți. Printre produsele incluse aici se mai află și tableta iPad 9.7 (2017) care în varianta de 32 GB cu suport Wi-Fi poate fi achiziționată pentru suma de 1.349 lei. Dispozitivul oferă ecran de 9.7 inch, procesor Apple A9, difuzoare stereo și un scanner de amprente Touch ID.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×