Reduceri și Campanii Online #54: Azi Altex, eMAG, PC Garage, Flanco [...]

672 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #54: Azi Altex, eMAG, PC Garage, Flanco [...]</b>După câteva zile de pauză revine seria Reduceri și Campanii Online, ediție cu numărul 54 în care vă prezentăm o serie de noi promoții organizate de către retaileri în mediul online. Veți descoperi de asemenea și un produs vedetă care se remarcă

Seria Reduceri și Campanii Online revine astăzi, moment în care descoperi noi oferte pe care retailerii le desfășoară online. Aveți mai jos o listă a acestor promoții desfășurate, iar mai jos veți găsi și detalii despre un produs vedetă al zilei care iese în evidență prin reducerea primită. Să vedem deci care sunt noutățile din partea comercianților:

Produsul erou al zilei:

Astăzi vă propunem achiziția unei baterii externe de 10.000 mAh, gadget care cu siguranță se va dovedi a fi util atunci când plecați în vacanță. Un asemenea acumulator portabil costă de regulă peste 100 lei, dar grație campaniei de vânzări flash QuickMobil aveți ocazia să-l achiziționați pentru suma de doar 49.99 lei în această săptămână, oferta fiind una limitată.

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×