Reduceri și Campanii Online #76: Azi eMAG, PC Garage, Altex, Fashion Days [...]

978 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #76: Azi eMAG, PC Garage, Altex, Fashion Days [...]</b>Dăm startul săptămânii printr-un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare ce vă aduce detalii despre cele mai proaspete campanii organizate în mediul online. Aveți pe finalul articolului și informații referitoare la un produs

Astăzi se dă startul unei noi săptămâni, perioadă în care avem parte de reduceri proaspete în mediul online. Pentru a vă ține la curent cu cele mai noi promoții vă dezvăluim aproape zilnic o listă precum cea de mai jos care conține detalii despre reducerile și ofertele propuse de către retaileri. Drept bonus la final de articol aveți și informații referitoare la un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul primit!

Produsul erou al zilei:

Dacă vă grăbiți încă mai puteți achiziționa astăzi laptop-ul Microsoft Surface Book în varianta cu procesor Intel Core i5, 128 GB de stocare și 8 GB RAM la un preț promoțional de 4.589 lei (preț vechi - 6.012 lei). Acest notebook vine cu un display touchscreen PixelSense de 13.5 inch ce oferă rezoluție de 2256 x 1504 pixeli, cu acustică Dolby și cu un procesor din generația a 7-a. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×