Reduceri și Campanii Online #102: Azi evoMAG, Libris, iHunt, Cel [...]

808 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #102: Azi evoMAG, Libris, iHunt, Cel [...]</b>La mijloc de săptămână avem pentru voi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care veți regăsi o listă a celor mai proaspete oferte propuse de către retaileri în mediul online. De asemenea veți afla detalii și despre un produs

Deși în această perioadă nu prea există evenimente de care retailerii să profite pentru a ne livra tot soiul de campanii promoționale, există reduceri destul de interesante asupra cărora vă puteți arunca un ochi. Noi vă ajutăm prin lista de mai jos care include cele mai proaspete oferte desfășurate în mediul online de către retaileri. Totodată la final de articol găsiți detalii despre un produs erou al zilei care beneficiază de un discount atractiv astăzi!

Produsul erou al zilei:

Astăzi pe eMAG găsiți la un preț special și smartphone-ul Google Pixel, prima generație a telefonului Google cu Android stock care a fost puternică apreciată pentru camera foto oferită. Costă numai 1.299 lei în această perioadă și aflați că este vorba despre varianta cu 4 GB RAM și 32 GB de stocare flash. Are ecran AMOLED de 5 inch, cameră de 12.3 megapixeli în spate și o baterie de 2770 mAh la pachet. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×