Reduceri și Campanii Online #126: Azi eMAG, PC Garage, iHunt, Altex [...]

942 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #126: Azi eMAG, PC Garage, iHunt, Altex [...]</b>Aproape de finalul acestei săptămâni lucrătoare mai aruncăm o privire asupra ofertelor din online, acolo unde mulți dintre retaileri ne propun reduceri de Halloween. Avem pentru voi și o recomandare sub formă de produs erou al zilei

Dacă vremea de afară vă ține în casă, atunci poate că o sesiune de shopping online nu strică deloc. Tocmai de aceea astăzi avem pentru voi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online pe seama căruia veți afla ce noutăți în materie de reduceri au apărut online. De asemenea, descoperiți mai jos și un produs erou al zilei care se remarcă prin prețul de comercializare în această perioadă!

Produsul erou al zilei:

Astăzi în ultima zi a campaniei Voucher Sales organizată de către eMAG puteți găsi televizorul Samsung 40NU7122 la un preț special de 1.530 lei odată cu aplicarea codului promo extrasales. Acest este cel mai bun preț de pe plan local și aflați că dispozitivul vine cu un ecran LED de 100 cm ce oferă rezoluție 4K Ultra HD, acustică 20W, funcție Smart TV și 3 porturi HDMI.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×