Reduceri și Campanii Online #139: Azi evoMAG, iHunt, Germanos, Telekom [...]

1.079 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #139: Azi evoMAG, iHunt, Germanos, Telekom [...]</b>Ajungem astăzi la ediția cu numărul 139 din cadrul seriei Reduceri și Campanii Online, articol în care avem pentru voi o listă a celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri în online. E drept că o parte dintre aceștia organizează

Continuăm cu seria noastră Reduceri și Campanii Online și astăzi, zi în care ajungem la ediția cu numărul 139. După cum v-am obișnuit și în cazul de față veți descoperi mai jos o listă a celor mai proaspete ofere propuse de către retaileri în mediul online. Avem pe final de articol și detalii despre un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul de care beneficiază în această perioadă!

Produsul erou al zilei:

În oferta retailerului CEL.ro puteți găsi astăzi smartphone-ul LG G7 ThinQ la un preț special de doar 1.999 lei. Este printre cele câteva terminale flagship din 2018 care au ajuns să coste sub pragul de 2000 lei, asta în situația în care aduce la pachet puternicul procesor Snapdragon 845, cameră duală în spate și un difuzor BoomSound tare puternic. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×