Reduceri și Campanii Online #122: Azi eMAG, QuickMobile, Altex, PC Garage [...]

883 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #122: Azi eMAG, QuickMobile, Altex, PC Garage [...]</b>În cazul în care aveți ceva shopping plănuit pentru weekend noi vă ajutăm astăzi cu o listă a celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri în mediul online. Avem multe incluse aici și drept bonus pe final de articol descoperiți

Dacă aveți în plan ceva shopping online pentru weekend-ul ce ne bate la ușă, atunci ați nimerit la fix pentru că în articolul de față vă prezentăm o listă a celor mai proaspete campanii organizate în mediul online. Reducerile sunt variate și se adresează unor categorii diverse de produse, de la nelipsitele electronice, electrocasnice și până la obiecte vestimentare. La final de articol descoperiți și un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Cei care apreciază Androidul stock vor fi încântați să afle că în acest weekend smartphone-ul Xiaomi Mi A2 în versiunea cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash poate fi achiziționat pentru doar 1.179 lei. Stocul este unul limitat și aflați că puteți aplica și codul promo QUICK202 în secțiunea de comandă pentru a mai tăia 3% din prețul telefonului. Produsul rulează platforma Android One, are cameră duală și ecran de 6 inch FHD.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×