Reduceri și Campanii Online #114: Azi Fashion Days, Altex, eMAG, PC Garage [...]

1.045 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #114: Azi Fashion Days, Altex, eMAG, PC Garage [...]</b>Astăzi la început de săptămână vă livrăm un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, ediție cu numărul 114 în care avem multe noutăți. Veți găsi mai jos o listă a celor mai proaspete oferte propuse de către retaileri, dar și un produs

Vă întâmpinăm în acest început de săptămână cu o nouă ediție Reduceri și Campanii Online, articol în care după cum v-am obișnuit, veți găsi o listă generoasă a celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri în online. Aveți la dispoziție o gamă largă de produse din care puteți alege și la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin prețul accesibil pe care îl poartă.

Produsul erou al zilei:

Doar astăzi mai puteți găsi în oferta celor de la QuickMobile.ro brățara inteligentă Xiaomi Mi Band 3 la un preț special de doar 129.99 lei. Acest purtabil vine pe negru și oferă ecran OLED de 0.78 inch, certificare 5 ATM pentru rezistență la apă, dar și o baterie de 110 mAh cu autonomie de până la 20 zile în standby. Brățara măsoară pașii, distanța, numărul de calorii arse, dar și ritmul cardiac. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×