Xiaomi Mi A2: Design arătos, unibody metalic "ca pe vremuri"

3.722 ori
<b>Xiaomi Mi A2: Design arătos, unibody metalic "ca pe vremuri"</b>Ne-am obişnuit aşa mult cu telefoanele cu corp din sticlă şi metal, încât Xiaomi Mi A2 pare un telefon "că pe vremuri", având un corp unibody metalic. Vine pe o nuanţă arătoasă de albastru şi are o cameră care iese în relief multişor.

Ne-am obişnuit aşa mult cu telefoanele cu corp din sticlă şi metal, încât Xiaomi Mi A2 pare un telefon "ca pe vremuri", având un corp unibody metalic. Vine pe o nuanţă arătoasă de albastru şi are o cameră care iese în relief multişor. De fapt aşa mult încât o veţi târâ pe o suprafaţă plată.

Asta nu face handsetul mai puţin sexy şi mai arătos decât predecesorul său cu siguranţă. Are şi o bărbie cam mare după cerinţele actuale, aş spune, plus muchii grosuţe ale ecranului. Este un telefon destul de lat şi lung, deci nu cel mai comod de folosit cu o singură mână de către cei care au mână puţin mai mică. Stă bine la aderență şi la calitatea construcţiei, iar butoanele răspund bine la apăsare şi au feedback OK.

Măsoară 7.3 mm în grosime, fix cât Xiaomi Mi A1 şi cântăreşte 168 de grame, deci e cu 3 grame mai greu, asta deşi trece de la o diagonală de 5.5 inch la una de 5.99 inch. Vine pe negru, auriu, roşu, albastru şi roşe gold. E rezonabil de comod şi arătos, deci nu avem obiecţii la capitolul design. Poate doar lipsa certificării IP68.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×