Reduceri și Campanii Online #80: Azi eMAG, PC Garage, Cel, Fashion Days [...]

726 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #80: Azi eMAG, PC Garage, Cel, Fashion Days [...]</b>Promoțiile continuă în mediul online și pentru a vă veni în ajutor avem astăzi pentru voi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, unul în care vă dezvăluim o listă a celor mai proaspete oferte pe care le-am descoperit în această

Înainte de startul weekend-ului avem pentru voi un nou articol din serie Reduceri și Campanii Online, postare cu numărul 80 în care vă prezentăm sub forma unei liste care sunt cele mai proaspete oferte găsite în mediul online. Sunt o mulțime de retaileri care încearcă să ne atragă atenția prin tot soiul de discount-uri, astfel că un lucru bun de făcut ar fi acela de a compara prețurile produselor dorite înainte de achiziție.

Produsul erou al zilei:

În aceste zile QuickMobile desfășoară o nouă campanie de reduceri flash, ofertă în care îl avem inclus și pe smartwatch-ul Star la un super preț. Nu este prima oară când îl menționăm în zona Produsul Zilei, dar suma la care se vinde nu poate fi trecută cu vederea de nimeni. Costă numai 49.90 lei și aduce ecran de 1.57 inch, slot SIM, baterie de 380 mAh, ba chiar și conectivitate GPS!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×