Reduceri și Campanii Online #12: Azi Flanco, Vegis, Fashion Days, Altex [...]

939 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #12: Azi Flanco, Vegis, Fashion Days, Altex [...]</b>Continuăm astăzi seria de articole Reduceri și Campanii Online, serie ajunsă la ediția cu numărul 12 în care vă prezentăm noutățile pe care retailerii locali ni le propun. Sunt oferite reduceri pentru diverse categorii de produse și veți găsi

Seria noastră intitulată "Reduceri și Oferte Online" continuă și astăzi, o zi în care descoperim destul de multe noi promoții propuse de către retailerii online. Printre acestea veți găsi discount-uri asociate unor diferite categorii de produse, de la nelipsitele smartphone-uri și gadget-uri, până la produse naturiste, haine sau televizoare ideale pentru căminul vostru. Descoperiți pe final și care este produsul zilei!

Produsul Erou al zilei:

Cel mai interesant produs de astăzi este un laptop și anume modelul ASUS A541UV-GO1238 care aduce un pachet hardware interesant pentru suma la care este vândut. Dispune de un panou de 15.6 inch, de procesor Intel Core i3-7100U 2.4 GHz și de 4 GB RAM + 500 GB stocare HDD. Costă numai 1.595 lei și la acest preț beneficiați și de placă video dedicată GeForce 920MX de 2 GB. 

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×